Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Tandartspraktijk West 5, Amsterdam

Tandartspraktijk West 5, Amsterdam

Slotermeerlaan 69, Amsterdam (Noord-Holland)

www.west5-tandarts.nl

Tandartspraktijk West 5, Amsterdam

Professionele hulp, kroon en brugwerk met digitale afdruk met behulp van Cerec, hulp bij angstige patiënten, kleine kaakchirurgische ingrepen, interne spoeddienst.

Tandartsenpraktijk West 5 bestaat uit een groot, professioneel tandheelkundig team dat werkzaam is onder leiding van tandarts F. Alsaid. Met passie voor onze patiënten én ons vak staan wij voor u klaar. Omdat de tandheelkunde voortdurend in ontwikkeling is, volgen alle teamleden een continu systeem van na- en bijscholing. Hierdoor kunnen wij u de best mogelijke, moderne zorg bieden.

De moderne tandheelkunde omvat allerlei specialismen en differentiaties. Tandartsen die brede zorg op een hoog niveau willen aanbieden, moeten daarom samenwerken in tandheelkundige teams. Werken in teamverband is niet genoeg. Nieuwe technieken en inzichten volgen elkaar in hoog tempo op. Daarom moeten de verschillende teamleden hun specialistische kennis steeds goed bijhouden. Dit vereist continue opleiding en bijscholing onder het motto: een leven lang leren.

Goede tandheelkundige zorg beperkt zich niet tot de mond. Elke behandeling zal dan ook gericht zijn op de complete mens. Daarom is naast technische kennis ook het relationele aspect van de mondzorg belangrijk. Een patiënt mag naast een mooie, duurzame restauratie ook rekenen op aandachtige, persoonlijke service. Een goede tandartspraktijk zal zich daarom ook steeds blijven richten op bijscholing op het gebied van communicatie, klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling.

Behandelingen

Openingstijden voor patiënten

Maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Zondag gesloten.
Telefonisch zijn wij van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 15:00 uur te bereiken op 020-447 34 89.

Contact opnemen

Contact info

Tandartspraktijk West 5
Slotermeerlaan 69
Amsterdam (Noord-Holland)

www.west5-tandarts.nl

Trefwoorden: Kindertandheelkunde, Kaakchirurg ingreep, Spoed tandarts, Bleken, Mondhygiëniste, Parodontologie, Zenuwbehandelingen, Kunstgebit, Pijnklachten, Tandheelkunde

Rubrieken: Tandartsen, Tandartspraktijk

Houd contact