Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Mariposa B.V., Maasbracht

Zandkuilweg 8, Maasbracht (Limburg)

WhatsApp met Mariposa B.V.

www.uitvaartzorgmariposa.nl

Mariposa

Afscheid nemen onder de vleugels van Mariposa

 

Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is, staat ons eigen leven even stil. We zijn verdrietig en ontredderd. En juist dan moet er een heleboel geregeld worden. De tijd dat elke uitvaart ongeveer hetzelfde was, is voorbij. Kerkelijke rituelen bieden soms geen houvast meer mensen gaan op zoek naar een meer persoonlijke invulling van het afscheid. Mariposa kan u hierbij de helpende hand bieden.


We willen u in de moeilijke dagen rondom het overlijden van een dierbare 'onder onze vleugels nemen' en u in praktische en emotionele zin zo goed mogelijk begeleiden bij het op persoonlijk wijze vormgeven van het afscheid. Elk mens is uniek en afscheid nemen kun je maar één keer. Er is bij een uitvaart weinig verplicht en steeds meer mogelijk. We denken graag met u mee en wijzen u op mogelijkheden op het gebied van de laaste zorg, opbaring in ons Afscheidshuis, rouwbrieven, teksten, muziek en persoonlijke gedenktekens. Samen met u zoeken we naar een uitvaarvorm die past bij uw dierbare. Persoonlijke aandacht en recpectvolle zorg staan daarbij voorop.

 

 


" Elke afscheid is de geboorte van een herinnering"

"Je kunt niet tegengaan dat vogels van verdriet komen

overvliegen, maar je kunt wel voorkomen dat ze nesten

maken in je haar."

 

 

 

Contact opnemen

Contact info

Mariposa B.V.
Zandkuilweg 8
Maasbracht (Limburg)

www.uitvaartzorgmariposa.nl

Trefwoorden: Uitvaartzorg, Mortuarium, Crematorium, Uitvaartbloemen, Grafkisten, Maasbracht, Limburg, Opbaarruimte

Rubrieken: Begrafenis-, Crematie- en Uitvaartverzorgingen, Uitvaartverzorgingen, begrafenissen en crematie, Begrafenis-& Crematie Ondernemer

Houd contact