Het Belegde Broodje, Hoogeveen

De Grutto 162, Hoogeveen (Drenthe)

Het belegde broodje verzorgt en bezorgt diverse belegde broodjes voor bedrijven en instellingen. Tevens verzorgen zij lunchpakketten voor festiviteiten in en rondom Hoogeveen. De lunchpakketten zijn ideaal voor school- of sportfestiviteiten en worden met zorg bereid.

U kunt de volgende broodjes bestellen bij Het belegde broodje: Witte/bruine bol, Pistolet wit/bruin, Kaiserbroodjes en Waldkorn broodjes. Deze broodjes worden belegd met vleeswaren of kaas en opgemaakt met salade zoals ijsbergsla of gemengde sla. Ook melk/karnemelk of fruit behoren tot ons assortiment. Ook hebben wij diversen salades, onder andere zalm/tonijn/krab. Voor bestellingen binnen Hoogeveen betaalt u een bedrag van 1.50 euro, voor bestellingen buiten Hoogeveen een bedrag van 2.50 euro.

Het belegde broodje is bereikbaar op telefoonnummer 06 33706691, voor een bestelling of aanvraag van de bestellijst. Voor informatie, ideeŽn en/of suggesties kunt u mailen naar klantenservice@belegdebroodje.nl. Het belegde broodje staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 51349264.

Contact opnemen