Sandwitches.nl, Nieuwkoop

Transportweg 9 f, Nieuwkoop (Zuid-Holland)

Wat dacht u van een heerlijke 'Magische Carpaccio' en 'Heksenkruid' of onze fameuze 'Zwarte Raaf', maar ook de betoverende Gretha Geitenkaas mag er zijn.

Dit zijn nog maar drie luxe broodjes uit het uitgebreide assortiment van Sandwitches.nl. Kijk bij de prijslijst voor een compleet overzicht. Vers fruit mag bij uw lunchbestelling natuurlijk niet ontbreken. Een appel, sinaasappel of banaan kunt u ook bij ons bestellen. Tevens bieden wij diverse dranken aan in flesje of blik. Fruitsappen, melk, bier, energydrink en vele frisdranken staan op onze bestellijst.

Wij verzorgen ook heerlijke salades. Huzaren salade, vis salade, fruit salade, maar ook warme en koude hapjes, bittergarnituren en saté's in hotpot behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u iets te vieren en wilt u origineel voor de dag komen? Wat dacht u van de evenementenwagen van Sandwitches.nl. De wagen komt op uw locatie bakken. Uw gasten kunnen worden voorzien van friet en snacks, onbeperkt! We hebben 3 arrangementen voor u heeft samengesteld.

Natuurlijk wordt alles vliegensvlug bij u bezorgd, niet op een bezemsteel, maar wel helemaal GRATIS.

 

Lunches, Arrangementen en Snacks

Diverse Tapas, Vers fruit en Frisdranken.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.