Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
MR Kantoor- en Projektinrichting B.V., Zwijndrecht

MR Kantoor- en Projektinrichting B.V., Zwijndrecht

Ohmstraat 44, Zwijndrecht (Zuid Holland)

WhatsApp met MR Kantoor- en Projektinrichting B.V.

http://www.mrkantoor.nl/

MR Kantoor- en Projektinrichting B.V.

MR Kantoor- en Projectinrichting is een jong, dynamisch en onderscheidend bedrijf met een enthousiast team van medewerkers. Het enthousiasme en onderscheid komen voort uit een nieuwe werkwijze op de Nederlandse markt. MR Kantoor- en Projectinrichting werkt zonder tussenkomst van de gebruikelijke en vele schakels op de markt en werkt uitsluitend met leveringen direct van de fabriek. Het voordeel hiervan is dat MR Kantoor- en Projectinrichting kwalitatief hoogwaardig kantoor- en projectmeubilair kan leveren tegen zeer scherpe prijzen! Dit gecombineerd met een grote keus aan vormgeving, op maat gesneden advies, inrichtingsvoorstellen met medewerking van een interieur architect op basis van 3D-tekeningen, de mogelijkheid tot maatwerk en een grote mate van service en flexibiliteit zorgen voor een uniek concept.

Daarnaast werkt MR Kantoor- en Projectinrichting met montage teams van de fabrikant zelf, waardoor zij een grote mate van snelheid, professionaliteit en technische expertise kunnen waarborgen bij uw leveringen.

Bij MR Kantoor- en Projectinrichting kunt u terecht voor onder andere bureaus, werkplekken, zit/sta tafels, bureaustoelen, vergaderstoelen en conferentiestoelen. Kantoor- en projectinrichting in de breedste zin van het woord. Voor ieder inrichtingsvraagstuk vindt Bij MR Kantoor- en Projectinrichting de juiste oplossing, rekening houdend met het de wensen, het imago en het budget van uw organisatie.

Geïnteresseerd? U bent van harte welkom in de nieuwe showroom. Ook komen zij graag bij u langs.

Contact opnemen

Contact info

MR Kantoor- en Projektinrichting B.V.
Ohmstraat 44
Zwijndrecht (Zuid Holland)

http://www.mrkantoor.nl/

Trefwoorden: Kantoormeubilair, Kantoorinrichting, Projectinrichting, Kantoormeubelen, Stoffering, Kantine inrichting, Balies, Vergadermeubilair, Conferentieruimtes, Bureaustoelen

Rubrieken: Kantoorinrichtingen, Projectinrichting en -stoffering, Kantoormeubelen

Houd contact