Running Buddies, Rotterdam

Van Blommesteynweg 50, Rotterdam (Zuid-Holland)

Running Buddies

Running Buddies is ontstaan vanuit een oprechte liefde voor honden. Onze Labrador, Storm, heeft vanaf de allereerste dag dat ie bij ons kwam, ons leven helemaal op zijn kop gezet. Heerlijk met hem naar buiten, alle losloopgebieden werden gecheckt. Naar de hondenschool, waar we de ene na de andere cursus volgden. Het hele land afstruinen om deel te nemen aan hondenevenementen. De hondengekte was (en is) niet meer te stuiten! En omdat de drang naar meer kennis ook toe nam, volgde de opleiding Algemene vorming. In deze cursus leer je onder meer:

  • Elementen die van invloed zijn op de veiligheid tijdens het omgaan met (groepen) honden.
  • Het herkennen en omgaan met bijvoorbeeld dominantie en submissie, communicatie en conflictgedragingen bij honden onderling.
  • Hoe leert een hond en hoe kun je hiervan optimaal gebruik maken in de opvoeding en bij de training?
  • Maar ook, zeker niet onbelangrijk, algemene gezondheidskennis van de hond en eerste hulp bij ongelukken.

Op een dag hebben we gewoon de knoop door gehakt, en de deuren van Running Buddies geopend! Eindelijk voelde het goed. Werken is voor ons meer dan alleen maar doen waar je goed in bent. Het is ook, doen wat je het liefst doet. Voor ons betekend dat simpelweg; met honden samen zijn. Zo is het gekomen dat we onze tijd en liefde investeren in het runnen van Running Buddies, een professionele en betrouwbare honden uitlaatservice c.q. oppas voor retrievers. Voor ons is deze levensstijl puur geluk, een stukje van dat pure geluk willen we u en uw hond graag mee geven.

Ons streven is hondeneigenaren de gelegenheid te geven om met een gerust hart  te gaan werken of een dagje weg te gaan, wetende dat hun hond veilig, geliefd en verzorgd is in hun afwezigheid.

Running Buddies als alleen het beste goed genoeg is....

Om de kwaliteit van Hondenuitlaatservice Running Buddies nog verder te verbeteren zijn we de Opleiding Hondenuitlaatservice begonnen. In mei is het examen van deze opleiding, hierna zullen wij ons aansluiten bij HUS Nederland. Dit is de Vak- en Branche Vereniging voor alle Hondenuitlaatservices in Nederland. Wij zijn het algemene welzijn van uw hond enorm toegewijd en zullen ons dan ook continue blijven bijscholen om zo onze kennis te verbreden, uit te diepen en te updaten.

Contact opnemen