Fixionality, Breda

Vierbunder 10, Breda (Noord-Brabant)

Fixionality

Werkzaam in heel Nederland

Of u nu van plan bent groots te gaan renoveren of een lijstje heeft met reparaties die nodig eens moeten gebeuren, Fixionality schiet te hulp. Wij zijn trots op het werk dat we afleveren. Daarom bieden wij garantie! Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wat wij voor u kunnen doen: Timmer/bouwwerken, plaatsen/monteren van keukens, monteren van hang/ sluitwerken, plaatsen van wanden/plafonds, plaatsen van schuttingen, vloeren leggen, reparaties van o.a ramen, deuren, kozijnen, metsel en tegelwerk(zowel binnen als buitenshuis), het leveren van en aanbrengen of repareren van rolluiken, screens, zonneschermen en eventueel andere voorkomende zonwering. Velux dakramen plaatsen of reparaties daarvan. Ook gaan wij schoonmaakklussen niet uit de weg, denk bijv. aan ontruimingen van woningen, een eindschoonmaak, of het onderhoud van uw kantoor etc.Dit is een greep uit wat wij voor u kunnen betekenen. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een ervaren en vakkundig allround vakman.

Wij zijn te bereiken van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. E-mail: fixionality@live.nl tel: 06 55513619 of 06 45138899. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u informeren! Wij zijn telefonisch te bereiken: tel. 06-55561319.

Openingstijden

Ma. t/m vrij. 9.00 - 17.00
Za.: 10.00 17.00
Zo.: Gesloten
email fixionality@live.nl

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.