Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Fi-Nance Consultancy, Houten

Fi-Nance Consultancy, Houten

Buiswater 19, Houten (Utrecht)

WhatsApp met Fi-Nance Consultancy

www.fi-nance.nl

Uw zakelijke partner op het gebied van financiële dienstverlening 

Bent u op zoek naar een professionele finance consultancy in Utrecht? U kunt bij Fi-Nance Consultancy terecht voor uitgebreide financiële dienstverlening. Ons team heeft de juiste opleidingen genoten en bouwt verder op jaren aan ervaring. Hierdoor kunnen zij u op verschillende vlakken verder helpen. U kunt rekenen op een brede dienstverlening: van business control tot aangifte inkomstenbelasting, voorlopige aangiften, bezwaarschriften uitstel aanvragen, aanvragen diverse toeslagen en algemene administratie. Neem gerust contact op: wij zorgen voor een geschikte interim finance manager voor u die al uw zakelijke dienstverlening regelt. 

Interim Finance Manager/Business Control

Als u een ervaren Interim Financieel Manager als lid van uw managementteam zoekt, of behoefte heeft aan een doortastende Interim Manager voor het aansturen van uw afdeling Planning & Control en/of de Financiële Administratie, dan bent u bij Fi-Nance Consultancy aan het juiste adres. Ook als u juist een Interim Controller voor specifieke financiële rapportages of analyses zoekt, of de hulp kunt gebruiken van een procesmanager om uw reorganisatie of ingrijpende procesverandering in goede banen te leiden, staan wij voor u klaar!

Waarom Fi-Nance Consultancy?

Heeft uw bedrijf een tijdelijk bezettingsprobleem? Zoekt u iemand die de neuzen dezelfde kant op krijgt? Dan kunt u hiervoor Fi-Nance Consultancy inzetten. Een interimmer komt van buiten de organisatie en kijkt met andere ogen naar uw organisatie en haar structuur. De Interim Controller treedt op als een tijdelijke waarnemer die ook verantwoordelijk gesteld kan worden voor het proces van planning en control binnen uw organisatie. De interim controller ziet als bedrijfseconomisch onderzoeker toe op de efficiëntie en effectiviteit van de ondernomen activiteiten en adviseert over de (financiële) leiding van het bedrijf. Hij/zij adviseert over de diverse aspecten van beheer en begrotingsuitvoering, als ook over (financiële) beheersaspecten van activiteiten en streeft naar winstgevende resultaten voor uw organisatie. Voor een organisatie kan het soms verhelderend zijn om met een Interim Controller te werken. Tevens kan een Interim Controller als tussenoplossing dienen bij bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of ontslag.

Groot zakelijk financieel advies

Dienstverlening Fi-Nance Consultancy

Fi-Nance Consultancy biedt een breed scala aan diensten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken: het team denkt graag met u mee. U kunt onder andere terecht voor: 

 • Begeleiding van startende ondernemers.
 • Verzorging van belastingaangiftes, onder meer inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, ICP aangiften, alsmede uitstelaanvragen en bezwaarschriften.
 • Verzorging van periodieke managementrapportages.
 • Verzorging van jaarrekeningen en publicatiestukken.
 • Aanspreekpunt voor derden, zoals fiscalisten, banken, accountants en andere instellingen.
 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Voorlopige aangiften
 • Bezwaarschriften en uitstelaanvragen
 • Aanvragen diverse toeslagen
 • Overige financiële vragen
 • Schakel/ spreekpartner voor instanties (belastingdienst, gemeente)

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neemt u gerust contact op met Fi-Nance Consultancy. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Fi-Nance Consultancy verleent zijn diensten ook in Culemborg, Tiel, Geldermalsen, Nieuwegein, Vianen, Wijk bij Duurstede, de Betuwe en IJsselstein.

Ook particulieren kunnen terecht bij Fi-Nance Consultancy


Contact opnemen

Contact info

Fi-Nance Consultancy
Buiswater 19
Houten (Utrecht)

www.fi-nance.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Zakelijke dienstverlening, Interim Finance Manager, Business control, Finance consultancy, Aangifte inkomstenbelasting, Voorlopige aangiften, Bezwaarschriften uitstel aanvragen, Aanvragen diverse toeslagen, Consultancy, Administratie

Rubrieken: Belastingadviseurs en Consulenten, Administratie- en Boekhoudkantoren, Interim management, Financieel Adviesbureau, Accountancy

Houd contact