Fietspunt B.V., Utrecht

Koningin Wihelminalaan 2 A, Utrecht (Utrecht)

Fietspunt B.V.

Bij Fietspunt kunt u terecht voor de verkoop van gebruikte en nieuwe fietsen, de inkoop van fietsen, fietsverhuur en partijhandel. Fietspunt verkoopt gebruikte fietsen vanaf 60 euro, op gebruikte fietsen vanaf 80 euro geven zij twee maanden garantie. Nieuwe fietsen hebben zes maanden garantie, met na twee maanden een gratis servicebeurt.

Tevens kunt u bij Fietspunt terecht voor fietsreparaties en -onderhoud. Hierbij geldt dat de fiets binnen 24 uur klaar is, vandaag brengen is morgen halen! Daarnaast verkoopt Fietspunt onderdelen en een groot assortiment aan accessoires. Fietspunt beheert tevens het Fietswrakkendepot, waar gebruikte fietsen gerecycled worden. Waar mogelijk wordt hierbij gebruik gemaakt van de inzet van medewerkers, die een grote achterstand hebben tot de arbeidsmarkt en jongeren met een taakstraf. Fietspunt is ook werkzaam als serviceteam voor OV-fiets.

Het is deze combinatie van verkoop, verhuur, fietsreparaties en -onderhoud en de grootschalige recycling van het Fietswrakkendepot die de Fietspunt formule in korte tijd tot een succes heeft gemaakt!

U kunt de filialen van Fietspunt vinden in diverse plaatsen in de provincie Utrecht:

Nobelstraat 293, Utrecht
Stationsplein-noord 10, Woerden
Onderdoor 80, Houten
Stationsweg 6, Driebergen

Voor meer informatie kunt u terecht op de website

Fietspunt B.V. verleent zijn diensten tevens in Driebergen, Houten, Woerden, Nieuwegein en IJsselstein.

Contact opnemen