Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Boom Interim Management en Advisering in de Zorg, Groningen

Boom Interim Management en Advisering in de Zorg, Groningen

Snip 8, Groningen (Groningen)

WhatsApp met Boom Interim Management en Advisering in de Zorg

www.renechboom.nl

Boom Interim Management en Advisering in de Zorg

"In de zorg ben je als manager verantwoordelijk voor het bieden van kwaliteit, tegen een adequate financiering. Je stuurt continu tussen het hier & nu en het straks & later: nu goede zorg bieden, maar ook bezig zijn met de zorgverlening in de toekomst. Evenwicht is belangrijk. Ben je teveel bezig met het nu, dan sta je straks misschien met lege handen. Richt je je teveel op de toekomst, dan komen de zorgvragers van nu in het gedrang. Kwaliteit in de zorg staat of valt met de betrokkenheid en kwaliteit van het personeel. Als manager moet je de medewerkers 'boeien en binden'."

René Boom heeft een heldere visie op zorg: duurzaam kwaliteit bieden, met betrokken personeel, tegen verantwoorde kosten. Hij weet wat er speelt in de zorgsector en heeft duidelijke opvattingen over wat er zou moeten verbeteren.

In zijn werk als (interim-)manager richt hij zich op het sturen, stimuleren en motiveren van individuele medewerkers, afdelingen en de organisatie als geheel. Met zijn brede kennis en ervaring kan hij (innovatieve) projecten initiëren en realiseren en kan hij reorganisatie- en fusietrajecten vormgeven en begeleiden.

Als adviseur gaat hij stevige statements niet uit de weg en houdt hij de (organisatorische en financiële) haalbaarheid scherp in de gaten.

Voorbeelden van zijn specialiteiten zijn: (het initiëren en organiseren van) zorginnovatie, capaciteitsmanagement, flexibilisering personeelsformatie, medewerkers-commitment en resultaatgerichtheid.

Kijk voor meer informatie op de website.

Contact opnemen

Contact info

Boom Interim Management en Advisering in de Zorg
Snip 8
Groningen (Groningen)

www.renechboom.nl

Trefwoorden: Interim management, Projectmanagement, Advisering, Zorg, Innovatie Projectmanagement, Organisatieverandering, Fusie, Reorganisatie

Rubrieken: Consultancy, Management & Advies, Zorgbureau

Houd contact