Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Verkeersschool de Barones

Verkeersschool de Barones, Heiloo

Ypesteinerlaan 108, Heiloo (Noord-Holland)

www.rijschool-debarones.nl

Rijschool de Barones, Heiloo

Rijlessen bij de Barones prettig en betaalbare manier om snel uw rijbewijs te halen!

Iedereen is welkom bij de rijopleiding! Door lesopbouw in stappen leer je beter autorijden, waardoor je een grotere kans hebt om de eerste keer te slagen.

Rijschool de Barones is ook gespecialiseerd in automaat lessen. Een auto van de zaak? Maar het is een automaat? Geen probleem, gelukkig zijn wij er en brengen het snel in de praktijk.

Je krijgt les van de zeer ervaren instructeur Caspar Boeschoten, tot begin 2011 mede eigenaar van rijschool Ladys First. Tevens is de instructeur gespecialiseerd in faalangsttraining.

Tijdens de rijlessen wordt de nadruk gelegd op voertuigbeheersing, verkeersinzicht, voertuigtechniek en milieu aspecten. Er wordt dan ook een rijles besteed aan de techniek, waarbij we leren om olie te pijlen, eventueel bijvullen, koelvloeistof/ruitensproeiervloeistof controleren en bijvullen, tanken, band wisselen en lampjes verwisselen.

Na het behalen van het theoriecertificaat gaan we naar Amsterdam om verkeersinzicht en gevaarherkenning te trainen en je gaat zelfstandig naar een locatie in Nederland rijden. We leren ook een NOODstop te maken bij lage en hoge snelheid en uitwijken na een noodstop. Tevens gaan we leren hoe te sturen bij hoge snelheden.

Al met al een iets méér omvattende rijopleiding met als doel van jou een verantwoordelijke en vaardige ALL ROUND chauffeur te maken. Bovendien heb je bij ons de mogelijkheid om één van je rijlessen te volgen in een Porsche!!

Bel nu voor een afspraak! 0651227593

Contact opnemen

Contact info

Verkeersschool de Barones
Ypesteinerlaan 108
Heiloo (Noord-Holland)

www.rijschool-debarones.nl

Trefwoorden: Porsche lessen, Theorielessen, Lespakketten, Losse rijlessen, Spoedopleidingen, Faalangsttrainingen, Autorijschool, Eenmalig Porsche rijden, Automaat lessen, Online theorielessen

Rubrieken: Rijschool

Houd contact