Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Place 4 Kidz B.V., Wateringen

Place 4 Kidz B.V., Wateringen

Veenbes 9, Wateringen (Zuid-Holland)

WhatsApp met Place 4 Kidz B.V.

www.place4kidz.nl

Place4Kidz B.V., Wateringen

KinderfeestjeZalenverhuurIndoorspeeltuin Place4kidz is een geweldige plek om te spelen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Door de vele activiteiten die u in onze speelstructuur vindt, kunnen uw kinderen zich er uren vermaken. Denk aan de twee rodelbanen, vier grote glijbanen, trampolinekooi, het spinneweb, de kabelbaan, ballenschieters en ballenfonteinen.

Voor kinderen t/m 3 jaar heeft Place4kidz de speciale peuterruimte, zodat ze daar rustig kunnen spelen. Voor de ouders is er een gezellig terras waar u heerlijk een boekje kan lezen, gebruik kan maken van onze gratis wifi en lekker wat kan eten en drinken.

Dagje weg met de kidsKinderen kunnen bij Place4kidz ook hun complete verjaardag vieren. Zo heb je geen rommel thuis en kan je gewoon alle visite meenemen! Voor groepen groter dan 50 personen is het ook mogelijk om 's avonds wat langer door te gaan. Ook zijn er mogelijkheden voor een schoolreisje.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn ook prima bereikbaar vanuit Westland, Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Scheveningen en Naaldwijk.

Kinderpartijtjes

Contact opnemen

Contact info

Place 4 Kidz B.V.
Veenbes 9
Wateringen (Zuid-Holland)

www.place4kidz.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo 10.00 - 18.00
Do 10.00 - 18.00
Vr 10.00 - 18.00
Za 10.00 - 18.00
Zo 10.00 - 18.00

Trefwoorden: Indoor speeltuin, Speelgelegenheid, Dagje weg met de kids, Schoolreisje, Kinderfeestjes, Kinderpartijtjes, Zalenverhuur

Rubrieken: Speeltuinen, Speeltoestellen, Kinderfeestjes

Houd contact