Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

't Bakhuus, Doornspijk

Zuiderzeestraatweg West 44, Doornspijk (Gelderland)

www.bstuinproducten.nl
www.veluwsebakhuus.nl
info@veluwsebakhuus.nl

't Bakhuus, Doornspijk


Onlangs is het officiële startschot gegeven en opende 't Bakhuus in Doornspijk aan de Zuiderzeestraatweg de deuren. In het ruime winkelpand heeft Fietsplezier Doornspijk een plek gevonden om hun zaken te doen terwijl Betty Vos-Sneller zich ontfermt over 't Bakhuus en BS Tuinproducten. Samen met Kornelis Mooiweer van Fietsplezier heeft zij iets nieuws op de Nederlandse markt gebracht. Namelijk de twin tail scooter/step. Deze is ook alleen bij hun te koop.

door Hennie Hartholt


Van het ene kwam het andere en het plan werd geboren een leuke winkel te openen in Doornspijk. Kornelis Mooiweer met mooie en betaalbare fietsen en Betty Vos met delicatessen. Betty Vos: ''Allereerst verkopen wij brood- en bakmeel waaronder ook broodmix voor speltbrood en lekker-slankbrood. Verder nog jams, vruchtendranken, limonadesiropen, echte boerenkaas en chocolade en ook Bildstar en Parel aardappelen voor een scherpe prijs. Maar het leek mij ook leuk om iets te gaan doen met taartdecoreren. Daarom worden er vanaf september workshops gegeven in mijn winkel. Ik heb ook een breed assortiment in taartdecoratie artikelen.''

Verder zijn verkrijgbaar advocaat van het merk Boeren Trots, ambrosiawijn, boerenjongens en boerenmeisjes. Het gaat hierbij om een compleet, kwalitatief hoogwaardig assortiment en het zijn eerlijke producten, zo is er brood- en bakmeel van Soezie en daarnaast een uitgebreide lijn van een echte molenaar uit de Betuwe. Ook wie op zoek is naar een leuk cadeautje kan bij 't Bakhuus terecht. Er zijn cadeauartikelen te koop zoals gevulde mandjes en het is mogelijk om zelf een cadeau samen te stellen. En anders biedt een cadeaubon van 't Bakhuus uitkomst.

Maar er is meer, en wel tuinproducten, alles op nostalgisch gebied o.a. Engelse brievenbussen, tuin- en perkbanken, buitenverlichting, fietsenrekken en eiken regentonnen. Betty Vos vertelt: ,,Wij verkopen ook kinderverlichting van de merken Decofun en Eglo en speelgoed van Bruder, Siku en Wader maar ook ander leuk, betaalbaar speelgoed.'' Betty Vos heeft zelf de nieuwe winkel met zorg ingericht, het geheel heeft een nostalgische uitstraling gekregen en zij heeft nauwgezet uitgezocht welke producten zij in de winkel aanbiedt.

De openingstijden van de winkel zijn op dinsdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag idem maar dan tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. 't Bakhuus is te vinden in Doornspijk aan de Zuiderzeestraatweg west 44.

Voor vragen kan ook gebeld worden met 06-38432050.

Contact opnemen

Contact info

't Bakhuus
Zuiderzeestraatweg West 44
Doornspijk (Gelderland)

www.bstuinproducten.nl
www.veluwsebakhuus.nl
info@veluwsebakhuus.nl

Trefwoorden: Bakhuus

Rubrieken: Brood en Banket, Eten en Drinken, Biologische Produkten, Workshops, Taartdecoratie

Houd contact