Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Salon Ashmelia, Axel

Salon Ashmelia, Axel

Noordstraat 62, Axel (Zeeland)

www.ashmelia.nl

Salon Ashmelia, Axel

Salon Ashmelia is gevestigd in Axel, een locatie die voor zowel Terneuzen, Hulst als België goed te bereiken is. Op loopafstand is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Wel dient u een parkeerkaart te gebruiken.

Eigenaresse Ilona de Roover heeft diverse specialisaties gevolgd bij het opleidingsinstituut Nouveau Contour, de nr. 1 wereldwijd: definitief ontharen, laseren, permanente make-up, cosmetische tatoeages, micro-dermabrasie en tanden bleken. Allen afgesloten met een diploma.

Dochter Saskia is allround schoonheidsspecialiste. Zij doet alle gelaats- en lichaamsbehandelingen, massages en is ook gespecialisseerd in bovenstaande opleidingen met uitzondering van pmu en cosmetische tatoeages.

Doordat Salon Ashmelia veel specialismen in huis heeft, kunnen zij u een scala aan behandelingen aanbieden. Of dit nu voor het gezicht of lichaam is, zij doen het allemaal: acné behandelingen, couperose, definitief ontharen (VPL), permanente make-up, anti-stress massages, Garra Rufa visjes enzovoort.

Ook werkt Salon Ashmelia samen met een arts, de man van Ilona de Roover, die u gratis kan consulteren in verband met botox of rimpelfillers. Ook voor een rijbewijskeuring of health checks kunt u bij hem terecht. Meer informatie vindt u op www.MedicSense.nl.

Salon Ashmelia is van mening dat een goede verzorging en ontspanning voor iedereen belangrijk, betaalbaar en toegankelijk moet zijn. Iedereen kan terecht, van klein tot groot, jong en oud. Kwaliteit, professionaliteit en vertrouwen staan bij Salon Ashmelia hoog in het vaandel.

U kunt overdag tot 18.00 uur zonder afspraak terecht, maar wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt dan kun u natuurlijk ook een afspraak maken. Salon Ashmelia hoopt u natuurlijk eens een keer te mogen verwelkomen in de salon!

Kijk voor meer informatie op de website.

Contact opnemen

Contact info

Salon Ashmelia
Noordstraat 62
Axel (Zeeland)

www.ashmelia.nl

Trefwoorden: Schoonheidssalon, Massagepraktijk, Lichaamsbehandeling, Permanente make-up, Littekencorrectie, Dieetbegeleiding, Definitief ontharen, Rimpelcorrectie, Gezichtsbehandeling, Microneedling

Rubrieken: Massagesalons, Ontharen, Schoonheidsspecialisten, Schoonheidssalon, Schoonheidsbehandelingen

Houd contact