JNS Trike Service, Oosterhout

Abdis van Thornstraat 70A, Oosterhout (Noord-Brabant)

JNS Trike Service, Oosterhout

Onderhoud en verkoop van Trikes

Voor service en onderhoud aan trikes kunt u bij JNS Trike Service altijd terecht. Een grote of kleine beurt is bij ons geen probleem en eventueel te vervangen onderdelen tonen wij altijd aan de eigenaar. Bij grote reparaties wordt u altijd eerst gebeld zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een APK-keuring kost 60,00 euro inclusief 21% btw. Ook een professionele poetsbeurt behoort tot de mogelijken. Informeer naar de mogelijkheden.

Verkoop onderdelen

JNS Trike Service verkoopt ook onderdelen. Onderdelen die wij op voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Ook monteren wij de onderdelen desgewenst. Mocht u vragen hebben met betrekking tot het eventueel aanpassen of verfraaien van de trike, neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons. De koffie staat klaar! Bel even van tevoren, dan weten we zeker dat we er zijn.

Respect, eerlijkheid en loyaliteit

JNS Trike Service streeft naar een langdurige samenwerking en goede contacten met onze klanten, dealers, leveranciers en medewerkers. Alleen dan is het mogelijk om een basis van vertrouwen op te bouwen en te zorgen voor zakelijk succes. Onze kenmerken zijn dan ook: respect, eerlijkheid en loyaliteit.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.