Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Gemato BV., Herpen

Gemato BV., Herpen

Buitenstraat 1, Herpen (Noord-Brabant)

www.gemato.nl

Gemato BV., Herpen

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor het verlagen van bermen, het aanvullen van bermen en/of het machinaal aanbrengen van grasbetontegels? Dan bent u bij ons van Gemato BV. uit Herpen aan hetjuiste adres! In Nederland vinden jaarlijks bijna 200 dodelijke bermongevallen plaats en ruim 800 bermongevallen met ziekenhuisopname als gevolg. Dit is bijna een vijfde deel van alle ernstige ongevallen. Verreweg de meeste ernstige bermongevallen gebeuren op 50- en 80 km/uur wegen.

Om een veilige berm te creëren moeten er enkele maatregelen getroffen worden. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder: 

  • Er moet een zo klein mogelijk niveauverschil zijn tussen het wegdek en de berm.
  • Aanbrengen van bermverharding zoals grastegels, bermcrete of semiverharding zoals menggranulaat, grauwacke, duomix.
  • Aanbrengen van een goed afwaterend profiel in de berm.

Uit onderzoek is gebleken dat bermverharding een reductie van 20 tot 40% van het aantal bermongevallen met letsel oplevert. Bovendien zijn veilige, verstevigde bermen van groot belang voor de kwetsbare verkeersdeelnemers, zoals fietsers. Gemato Bermveiligheidstechniek is een bedrijf dat zich volledig richt op het creëren en in stand houden van veilige bermen.

Met geavanceerde technieken en een modern, specialistisch machinepark is Gemato Bermveiligheidstechniek de aangewezen partij om wegbeheerders en aannemers van dienst te zijn om aan deze zorgplicht te voldoen.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Hoveniersbedrijven, Wegenbouw, Cultuurtechnische werken, Bermschaven, Bermverlaging, Bermaanvulling, Bermbeveiliging, Bermtechniek en Noord-Brabant in Herpen, Noord-Brabant.

Contact opnemen

Contact info

Gemato BV.
Buitenstraat 1
Herpen (Noord-Brabant)

www.gemato.nl

Trefwoorden: Hoveniersbedrijf, Cultuurtechnische werken, Bermschaven, Bermverlaging, Berm aanvullen, Bermbeveiliging, Bermtechniek, Bermbeveiligingstechniek

Rubrieken: Wegenbouw

Houd contact