Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Unique Trends Barbershop, Rotterdam

Unique Trends Barbershop, Rotterdam

Gerrit van de Lindestraat 24a, Rotterdam (Zuid-Holland)

www.uniquetrends.vip

Voor een prachtig nieuw kapsel dat precies bij je past

 

Zaakvoerder en kapper van Unique Trends Barbershop

Wil je een keer iets anders met je haar en woon je in Rotterdam of omstreken? Breng dan eens een bezoek aan de Unique Trends Barbershop. Zaakvoerder van deze kapperszaak heeft al ruim 18 jaar ervaring in het knippen van mannen en jongens. Je kunt bij de kapper zowel terecht om je kapsel te laten bijknippen als voor een compleet andere look. Weet je het nog niet zeker? Laat je dan door ons adviseren. Alle haartypes zijn welkom bij ons: van kroeshaar tot stijl, en ook kunnen wij dreadlocks wassen. De barbershop is zowel een herenkapsalon als een kinderkapsalon voor jongens, waarbij de werkzaamheden reiken van knippen tot coifferen en wenkbrauwen scheren.

 

 

Reguliere kappersbehandelingen

Voor welke kappersbehandelingen kun je bij Unique Trends Barbershop terecht:

  • kapsel (bij)knippen: voor het bijknippen van de puntjes of een compleet andere look.
  • scheren / opscheren: Laat je haar scheren of opscheren en je hebt er geen omkijken meer naar.
  • baard trimmen: Laat je baard professioneel trimmen en maak een verpletterende (mannelijke) indruk.
  • wenkbrauwen scheren (ook vrouwen!): maak het helemaal af door je wenkbrauwen ook in vorm te laten scheren. Zo maak je een verzorgde indruk.

Je bent bij ons verzekerd van kwaliteit en hygiëne. Benieuwd naar onze prijzen? Bekijk de website. Voor zowel klassieke technieken als moderne trends kun je op ons rekenen. Wij blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak. 

Speciale Kappersbehandelingen

Naast de reguliere kappersbehandelingen is Unique Trends Barbershop gespecialiseerd in het behandelen en knippen van kroeshaar. Ook voor speciale behandelingen zoals het wassen van je dreads of voor het scheren van wenkbrauwen (ook voor vrouwen) staat Unique Trends Barbershop graag tot je dienst. Ook vanuit Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Ridderkerk, Vlaardingen en Schiedam zijn wij uitstekend bereikbaar. Bekijk alvast de referenties om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. 

Je kunt zowel met als zonder afspraak terecht bij de Unique Trends Barbershop. Jongens en senioren krijgen korting. Ook kun je een bericht versturen via het contactformulier. 

Laat je baard trimmen door Unique Trends Barbershop Laat je haar bijknippen door Unique Trends Barbershop

Contact opnemen

Contact info

Unique Trends Barbershop
Gerrit van de Lindestraat 24a
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.uniquetrends.vip

Openingstijden
Ma gesloten
Di 10:30 - 19:00
Wo 10:30 - 19:00
Do 10:30 - 19:00
Vr 10:30 - 21:00
Za 11:00 - 18:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Kapper, Alle haartypes, Kroeshaar, Dreadlocks wassen, Herenkapsalon, Kinderkapsalon voor jongens, Knippen, Coifferen, Wenkbrauwen scheren, Barbershop

Rubrieken: Kappers, Hairstyling

Houd contact