Doggies Style, Eygelshoven

Tripsstraat 9, Eygelshoven (Limburg)

Ik kan u snel en goed helpen bij elk probleempje van uw hond(en) en misschien wel meer. Mijn kennis met dieren is groot en heb een sterk inzicht op hun signalen. Vaak wordt dat overzien of verkeerd begrepen waardoor er iets veranderd in het gedrag van de hond. Het kan van iets kleins tot een groot probleem zijn of eventueel nog verder vorderen. Daarom moet ik uitzoeken hoe het probleem ontstaan is, wat erna gebeurde en nu de juiste oplossing te bepalen. Hierin begeleid ik u en ik deel met u de ervaring in het werk. Alles wat ik doe doet u namelijk ook met mij samen.

Oplossing hondenproblemen

Wilt u graag dat uw hond weer sociaal is naar zijn omgeving, niet meer aan de lijn trekt, stopt met nibbelen en bijten, janken of overbodig likt bijvoorbeeld. Dan leer ik u hoe je daarmee omgaat en het op tijd stopt. We willen lieve honden waarmee je gezien wilt worden en je anderen niet wegjaagt. Zo kunnen we ook weer trots op ze zijn binnen- en buitenshuis. Ik breng uw hond(en) terug in balans en streef naar vertrouwen en respect voor elkaar.

Het belangrijkste; Honden kunnen en horen sociaal met elkaar om te gaan zonder dat er problemen ontstaan en daarom heb ik me gespecialiseerd op deze gebieden. Doggies Style is ook werkzaam in Maastricht, Kerkrade, Heerle, Geleen en Sittard.

Contact opnemen