Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Rey's Love and Care, Rilland

Rey's Love and Care, Rilland

Rey's Love and Care, Rilland

Bent u op zoek naar een dieren fotograaf? Dan bent u bij Rey's Love and Care uit Rilland aan het juiste adres. Zaakvoerster Tamara is sinds 1 jaar woonachtig in Nederland (Zeeland) maar is nog altijd werkzaam in Antwerpen. Haar grootste passie zijn toch echt wel dieren en fotograferen. Door deze twee hobby's te combineren is Tamara er erg mee bezig om van haar hobby haar beroep te maken. Buiten het bezig zijn met dieren is dierenfotografie haar grootste hobby.

Tamara is gek op de natuur en wandelt regelmatig door de natuur. Ze is een echte dierenvriend en bezit maar liefst 10 ratten, 4 cavia's en 2 katten thuis. Al deze lieve dieren komen van een opvang en hebben een traumatisch verleden achter de rug. Maar door deze dieren veel liefde te geven komt het altijd wel weer goed.

En als dat allemaal nog niet genoeg is, is Tamara ook medeverantwoordelijke van vzw Knibbels (knaagdieropvang te Merksem Antwerpen) en daar is ze verantwoordelijk voor de PR.

Op haar werk organiseert ze ook in oktober steeds de 'Dierenweek', een beestige week waarin verschillende diervriendelijke organisaties zijn of haar werking komen toelichten. Dierenoppas is een echt gemis in Zeeland aldus zaakvoerster Tamara. Omdat ze sinds kort in Zeeland woont is mede om deze reden een dieren opvang begonnen. Ze heeft zojuist ook een studie dierenverzorging voltooid en op kort termijn start ze met EHBO voor dieren.

In de dierenopvang van Tamara staan uw dieren op de eerste plaats en worden deze behandeld alsof het haar eigen dieren zijn. Alle dieren verdienen veel liefde en genegenheid en steeds op een respectvolle en diervriendelijke manier zal ze met hen omgaan. Roepen of dwang staat niet in haar woordenboek.

Aarzel zeker niet om meer informatie te vragen of een gesprek met Tamara want ze komt graag eens langs om te kijken of het klikt met uw huisdier. De prijzen kunt u vinden op haar website en is een richtprijs afhankelijk van het soort dier, evenals de afstand. Alles is bespreekbaar!

Rey's Love and Care

Contact opnemen

Contact info

Rey's Love and Care
Walstraat 10
Rilland (Zeeland)

https://www.pawshake.nl/dierenoppas/rilland/rey-s-love-and-care-2701962

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Dierenoppas, Dierenopvang voor paarden, Dierenopvang in de regio, Opvang voor hamsters, Opvang voor cavia, Opvang voor konijnen, Dierenhotel, Knaagdieren, Dierenoppas honden, Hondenopvang

Rubrieken: Dierenopvang

Houd contact