Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Autobedrijf ASF, Roosendaal

Autobedrijf ASF, Roosendaal

Schuurakker 21, Roosendaal (Noord-Brabant)

WhatsApp met Autobedrijf ASF

www.autoserviceferhat.nl

Autobedrijf ASF, Roosendaal

A.S.F. Autoservice is een onafhankelijk garagebedrijf, gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en tuning van auto's. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Uiteraard zijn alle merken personenwagens, bestelwagens en bijvoorbeeld campers welkom. In 2012 is ons nieuwe pand in Roosendaal opgeleverd. De garage heeft de beschikking over een compleet en modern ingerichte werkplaats, voorzien van alle benodigde gereedschappen en apparatuur.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

APK

Bij de APK let de keurmeester onder andere op de volgende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuur-inrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: uitlaatgassen
  • Algemeen: het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof

Reparatie van alle merken

U kunt zowel met als zonder afspraak bij ons terecht voor alle reparaties, onderdelen en het stellen van een diagnose. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Tevens krijgt u te allen tijde 1 jaar montage garantie!

Grote of kleine beurt

Een grote beurt met 78 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw auto is. Een kleine beurt met 30 controlepunten geeft inzichtelijk weer wat de status van uw auto is. De monteur kan meteen eventuele problemen signaleren en indien met u overeengekomen het meerwerk uitvoeren. Daarnaast wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote beurt wordt daarbij ook de luchtfilter en indien van toepassing de brandstoffilter en bougies vervangen.

Run Flat banden

De veiligheid, het comfort en het gemak van de Run Flat Technologie, het is niet moeilijk te begrijpen waarom steeds meer autofabrikanten RFT banden op hun nieuwe modellen monteren. Voor de levering en montage van RFT banden en alle andere merken bent u van harte welkom. Ook voor het balanceren van uw banden bent u bij A.S.F. het juiste adres.

Contact opnemen

Contact info

Autobedrijf ASF
Schuurakker 21
Roosendaal (Noord-Brabant)

www.autoserviceferhat.nl

Trefwoorden: Kleine beurt, Grote beurt, Bandenservice, Schadeherstel, Autoreparatie, APK, Onderhoud van auto, Uitlezen, Tuning, Alle soorten auto's

Rubrieken: Autobedrijven, Autobanden

Houd contact