Letitsia Dreaming, Lelystad

Galjoen 14 11, Lelystad (Flevoland)

Letitsia Dreaming, Lelystad

Mevrouw Snippe van Letitsia Dreaming Voor bijzondere cadeaus, kunst, tegels en herdenkingskunst ( Urn in Borstbeeld), muur beschildering en schilderijen bent u bij Letitsia Dreaming aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of een cadeau met een eigen touch?† Letitsia maakt voor u de mooiste 3D tegels.

Een bijzonder en uniek cadeau!

Wilt u een 3D geboorte tegel, een tegel van uw huisdier(en), een urn in de vorm van een borstbeeld of glaskunst als herdenkingskunst? En heeft u ook een eigen ontwerp? Alles is mogelijk bij Letitsia Dreaming!

De 3D tegels zijn als een sieraad tussen uw badkamer of toilet tegels, maar u kunt het natuurlijk ook plaatsen voor sier in uw huiskamer of buitens huis. De tegels zijn met de hand gemaakt en in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar .

Letitsia Dreaming verleent haar diensten ook in Bloemendaal, Blaricum, Wassenaar, Laren, Heemstede, Amsterdam, Muiden, Bussum, Oegstgeest, Naarden, Rozendaal, BelgiŽ en Duitsland.

3D Tegels van Letitsia DreamingEen origineel cadeau via Letitsia DreamingEgel als 3D TegelEen borstbeeld als herdenkingskunst
Herdenkingskunst

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.