Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Letitsia Dreaming, Lelystad

Letitsia Dreaming, Lelystad

Galjoen 14 11, Lelystad (Flevoland)

WhatsApp met Letitsia Dreaming

www.letitsia-dreaming.com

Letitsia Dreaming, Lelystad

Mevrouw Snippe van Letitsia Dreaming Voor bijzondere cadeaus, kunst, tegels en herdenkingskunst ( Urn in Borstbeeld), muur beschildering en schilderijen bent u bij Letitsia Dreaming aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau of een cadeau met een eigen touch?  Letitsia maakt voor u de mooiste 3D tegels.

Een bijzonder en uniek cadeau!

Wilt u een 3D geboorte tegel, een tegel van uw huisdier(en), een urn in de vorm van een borstbeeld of glaskunst als herdenkingskunst? En heeft u ook een eigen ontwerp? Alles is mogelijk bij Letitsia Dreaming!

De 3D tegels zijn als een sieraad tussen uw badkamer of toilet tegels, maar u kunt het natuurlijk ook plaatsen voor sier in uw huiskamer of buitens huis. De tegels zijn met de hand gemaakt en in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar .

Letitsia Dreaming verleent haar diensten ook in Bloemendaal, Blaricum, Wassenaar, Laren, Heemstede, Amsterdam, Muiden, Bussum, Oegstgeest, Naarden, Rozendaal, België en Duitsland.

 

3D Tegels van Letitsia DreamingEen origineel cadeau via Letitsia DreamingEgel als 3D TegelEen borstbeeld als herdenkingskunst
Herdenkingskunst

Contact opnemen

Contact info

Letitsia Dreaming
Galjoen 14 11
Lelystad (Flevoland)

www.letitsia-dreaming.com

Trefwoorden: Eigen ontwerp 3D tegels, Muurschilderingen, 3D Sierwandtegels, 3D Geboortetegels, Urn in borstbeeld, 3D Herdenkingskunst, 3D Bijzonder cadeau, Bronzen beelden

Rubrieken: Beeldende kunstenaars

Houd contact