IAG Installatietechniek, Leidschendam

Zaagmolenstraat 25, Leidschendam (Zuid-Holland)

CV installatieBent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor sanitair, riolering of CV? I.A.G. Installatietechniek is een jong en gedreven bedrijf in de regio Den Haag.

Bel ons voor:

  • CV: Het comfort in uw huis hangt voor een groot deel af van uw verwarmingssysteem. Wij zorgen er graag voor dat u altijd kunt genieten van warm water en warmte. We kunnen u advies geven over de aanschaf van een installatie. Daarnaast kunnen we uw CV ook onderhouden. Zo voorkomt u schade en bent u altijd verzekerd van uw veiligheid. Naast gewoon onderhoud kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Dan komen we bijvoorbeeld elke twee jaar bij u langs voor een controle.
  • Sanitair installatie

    Sanitair Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw droombadkamer kan verwezenlijken, kunt u gerust bellen. Wij installeren het sanitair en maken uw badkamer af met mooie tegels. We kunnen u adviseren over toiletcombinaties, douchecabines, stoombaden, wastafels en badmeubels.
  • Dak- en Zinkwerk: Wij verzorgen daken voor nieuwbouw en renovatie. U kunt bij ons terecht voor lood- en zinkwerk, leien daken, platte daken en bitumineuze daken. Natuurlijk kunnen wij ook uw dak repareren. Gaat u liever zelf aan de slag? Bel ons dan voor advies over materialen.
  • Riolering : Wij zijn gespecialiseerd in rioleringswerkzaamheden. Door een goede montage zorgen we ervoor dat uw riool niet zomaar verstopt raakt. Zijn er toch herstelwerkzaamheden nodig? Dan kunnen we door middel van een camera controleren waar het probleem zit en dit heel gericht verhelpen.

Voor verstoppingen en verstoringen zijn we 7 dagen per week bereikbaar van 7.00 tot 22.00.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn onder andere werkzaam in Voorburg, Voorschoten, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft, Rotterdam, Leiden, Naaldwijk, Alphen aan de Rijn.

Loodgieters

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.