Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Betergeluid.nl, Spaarndam

Betergeluid.nl, Spaarndam

Chris. van Beeckstraat 1, Spaarndam (Noord-Holland)

www.betergeluid-spaarndam.nl
roel@betergeluid-spaarndam.nl

Betergeluid.nl, Spaarndam

Voor de mooiste drive in show met geweldig licht en geluid moet je bij Betergeluid.nl zijn. Wij maken van elke speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Of je nu van house of Strauss houdt, bij Drive in show Betergeluid.nl maken wij een mooi feestje voor jou in de omgeving van Spaarndam, Haarlem, Santpoort, Uitgeest of Noordwijk. Wij beschikken over een breed aanbod en werken voornamelijk met DAP Audio.

 

Werkwijze

Afhankelijk van je eisen en wensen stellen wij alles in het werk om aan jouw verwachtingen de voldoend. Door onze structurele werkwijze, kun je van ons op aan wat betreft de planning van je evenement.  Door stap voor stap met u samen te werken kunnen we aan al je behoeftes en die van je gasten voldoen.

Betergeluid.nl stelt de wensen van onze klanten altijd centraal. Ons vakkundige team biedt je de beste service en staat telkens weer voor je klaar. Dit bewijzen wij omdat veel van onze klanten weer bij ons terugkomen voor een volgend evenement of via via over ons hebbeng gehoord.  terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Neem voor meer informatie over onze geluids- en lichtinstallaties gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Contact info

Betergeluid.nl
Chris. van Beeckstraat 1
Spaarndam (Noord-Holland)

www.betergeluid-spaarndam.nl
roel@betergeluid-spaarndam.nl

Openingstijden
Ma 10:00 - 17:00
Di 10:00 - 17:00
Wo 10:00 - 17:00
Do 10:00 - 17:00
Vr 10:00 - 17:00
Za 10:00 - 17:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Geluidsinstallatie, Bruiloften, Feesten en partijen, DJ huren, Dance DJ, Evenementen DJ, Audio producten, Audio apparatuur, Draaitafels, Allround DJ

Rubrieken: Geluidsinstallaties - Verhuur, DJ's, Audio- en videoapparatuur

Houd contact