Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
SDN Bouw, Middelburg

SDN Bouw, Middelburg

Oude Koudekerkseweg 23, Middelburg (Zeeland)

WhatsApp met SDN Bouw

www.sdnbouw.nl

SDN Bouw, Middelburg

Overdekking SDN Bouw

SDN Bouw is gespecialiseerd in verbouwingen en timmerwerken. Als u dus op zoek bent naar een bedrijf voor de totale renovatie van uw huis of het vervangen van onderdelen zoals wanden, het plafond, de kozijnen, de vloer of andere zaken dan staan wij graag tot uw dienst!

Ook voor nieuwbouw en aanbouw kunt u bij ons terecht. Ongeacht of u een nieuwe schuur wilt laten bouwen of de woning wilt uitbreiden: wij maken uw wensen tot realiteit! Ook voor de levering en de plaatsing van gebouwen rondom het huis zoals blokhutten, overkappingen, schuttingen en zelfs zwembaden staan wij voor u klaar.

Over SDN Bouw

Stefan de Nood staat aan het hoofd van eenmanszaak SDN Bouw. Op hem kunt u bouwen als het gaat om de bouw, verbouw en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw woning. Daarbij heeft hij het leveren van kwaliteit en de service naar de klant hoog in het vaandel. Uiteraard alles voor een scherpe prijs.

Meer informatie over ons bedrijf of foto's bekijken? Ga naar onze website.

DakbedekkingMetselwerk

Contact opnemen

Contact info

SDN Bouw
Oude Koudekerkseweg 23
Middelburg (Zeeland)

www.sdnbouw.nl

Trefwoorden: Timmerbedrijf, Metselwerk, Tegelwerk, Klein Installatiewerk, Inbraakveilig Sluitwerk, Plaatsen Kozijnen, Overkapping, Afdak, Dakkapellen, Isolatie

Rubrieken: Tegels en Tegelwerken, Onderhoudsbedrijven, Renovatiewerken, Timmerwerken, Aanbouw

Houd contact