Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Hitijahubessij Travel Counsellor

Hitijahubessij Travel Counsellor, Bergen op Zoom

Antwerpsestraatweg 8, Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

www.travelcounsellors.nl/michael

Hitijahubessij Travel Counsellor, Bergen op Zoom


Een rondreis door Indonesië, een safari in Afrika of een last minute-aanbieding? Alles is mogelijk!
Michael Hitijahubessij
Mijn naam is Michael Hitijahubessij. Al ruim tien jaar ben ik werkzaam in de reiswereld. Een aparte maar te gekke branche waar ik me volledig thuis voel. Het verwezenlijken van de wensen van mijn klanten bezorgt mij voldoening en plezier. Als onafhankelijk reisadviseur bij Travel Counsellors kan ik een reis voor u boeken uit ons eigen aanbod, maar ook uit dat van de vele andere touroperators.

Dus of u nu een zakenreis naar Turkije wilt boeken, van plan bent te trouwen in Las Vegas, een strandvakantie in Curaçao wilt beleven, of een cruise op de Middellandse Zee wilt hebben. Ik kan het voor u organiseren.

 

Travel Counsellors

Travel Counsellors is een internationale organisatie. Het is aangesloten bij het ANVR en deelnemer SGR en het Calamiteitenfonds. Ook heeft haar eigen IATA-afdeling en directe contracten met veel hotels.

Tarief

De prijs die ik u opgeef heeft geen verborgen extra kosten, zoals dat bij veel reisaanbieders op internet helaas het geval is. Door mijn kennis kan ik u helpen uw reis te boeken, ook wanneer u deze op het internet heeft gezien. Natuurlijk kunt u bij mij ook terecht voor aanvullende service zoals:

  • visa
  • autohuur
  • verzekeringen
  • vreemde valuta
  • hotelovernachting
  • transfer naar of van het vliegveld


Aarzel niet om vrijblijvend uw wensen met mij te bespreken. Dat kan via e-mail, maar ook telefonisch of in een persoonlijk bezoek. Ik doe er alles aan om u een topvakantie te bezorgen!

Contact opnemen

Contact info

Hitijahubessij Travel Counsellor
Antwerpsestraatweg 8
Bergen op Zoom (Noord-Brabant)

www.travelcounsellors.nl/michael

Trefwoorden: Pakketreizen, Maatreizen, Reisadvies, Reis boeken, Toer met autohuur, Hotel kiezen, Reiscounsellor, Reisverzekering

Rubrieken: Reisbemiddeling, Reisproducten, Advies

Houd contact