Praktijk Centola, Enschede

G.J. van Heekstraat 408, Enschede (Overijssel)

Praktijk Centola, EnschedeLudzarda Everts heeft als doel om met praktijk Centola jouw levenservaring om te zetten in kracht. Ze gebruikt hier een heldere vijf stappen methode voor. Wil je investeren in de liefde voor jezelf? Neem dan gerust contact op!

Je kunt bij praktijk Centola terecht voor uiteenlopende behandelingen:

  • Forward your life traject: Een traject om jou te helpen bij het omgooien van je leven, het delen van levenskracht of het accepteren van jezelf. Het traject wordt aangepast aan jouw specifieke behoeften.
  • Energetische therapie: Hierbij wordt de universele energie overgebracht op het lichaam waardoor blokkades worden opgeruimd. Zo kan de levensenergie weer vrij stromen. Wij bieden shamanic work, prana healing en trauma healing aan.
  • Hypnotherapie en Regressietherapie: Soms heb je jezelf een gedragspatroon aangeleerd dat gedreven wordt door negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Deze therapie helpt je om deze negatieve energieën om te zetten in zelfvertrouwen en innerlijke kracht.
  • Ontspanningsmassage: om te reinigen, aarden en ontspannen.
  • Feel good community: Wanneer u lid wordt van onze community en een maandbedrag betaalt, kunt u meedoen aan alle wekelijkse activiteiten.


Heb je vragen? Benieuwd war Ludzarda voor jou zou kunnen doen? Neem dan gerust contact op!

Praktijk Centola, Enschede

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.