Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Café/Cafetaria Miets

Café/Cafetaria Miets, Albergen

Ootmarsumseweg 168, Albergen (Overijssel)

www.miets.nl

Café-Cafetaria Miets, Albergen

Heeft u zin in een lekkere snack of toch liever een weekschotel? Cafetaria Miets heeft een ruim assortiment aan lekkers en kunt u zowel buiten als binnen nuttigen. Meenemen is natuurlijk ook een mogelijkheid. In de zomermaanden kunt u genieten van verschillende softijsjes en milkshakes op ons mooie terras.

Café Miets

Café Miets in Albergen is bekend in de wijde omgeving. Een heerlijk café om elkaar te ontmoeten of om even te pauzeren onderweg. Bestel een heerlijke kop koffie en geniet van de zon op ons vernieuwde terras.

Café Miets is een oer Hollands dorps café waar u 's avonds terecht kunt voor een drankje en een hapje. Bij ons is niks te gek en kunt u lekker u zelf zijn.

Miets Catering

Of u nu op zoek bent naar een complete catering met of zonder personeel: Café Miets verzorgt het graag voor u. U heeft verschillende mogelijkheden die we graag met u bespreken. U kunt er van op aan dat wij vooraf duidelijke afspraken met u maken. Flexibiliteit dragen wij daarbij hoog in het vaandel. Zo kunt u op elk moment van de dag terecht voor het verzorgen van uw catering. Uiteraard zijn al onze ingrediënten dagvers.

Meer informatie? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact opnemen

Contact info

Café/Cafetaria Miets
Ootmarsumseweg 168
Albergen (Overijssel)

www.miets.nl

Openingstijden
Ma gesloten
Di 11.30 - 02.00
Wo 11.30 - 02.00
Do 11.30 - 02.00
Vr 11.30 - 02.00
Za 11.30 - 02.00
Zo 11.30 - 02.00

Trefwoorden: Terrasje pakken, Gezelligheid café, Dart café, Biljart café, Catering verhuur, Catering inhuren, Gezelligheid terras

Rubrieken: Café, Cafetaria's, Cafe-Bar, Café en Eetgelegenheden

Houd contact