Derk B.V., Lunteren

Schansweg 1, Lunteren (Gelderland)

Derk B.V., Lunteren

Wenst u een nieuw interieur? Bij Derk Exterior & Interior Design bent u aan het juiste adres voor exclusieve badkamers, keukens, ambachtelijke meubels en complete inrichting van huizen. Eigenaar Derk Thomassen ontdekte al op jonge leeftijd zijn gevoel voor design en adembenemende ruimtebeleving. Er stond niets meer in de weg om een eigen bedrijf te starten.

Derk staat vooral bekend om zijn eigen stijl en werkwijze. Projecten worden succesvol gerealiseerd door een oog voor detail en een harmonieuze combinatie van minimalisme en functionalisme. Uiteraard staan de wensen in elk project altijd centraal.

Voor een perfect design moet ook de uitvoering perfect zijn. Om dit voor elkaar te krijgen is Derk begonnen met zijn eigen atelier en werkt alleen met de beste werknemers. De meerwaarde als u met Derk samenwerkt is dan ook dat Derk alles wat hij ontwerpt ook kan produceren en installeren. U krijgt bij Derk dus altijd een totaalconcept.

Diensten Derk

Voor wat voor zaken kunt u bij Derk terecht? Een kleine greep uit zijn werkzaamheden:

  • Inrichting van uw keuken. Hierbij kunt u kiezen voor onder meer een basis, moderne of landelijke inrichting.
  • Inrichting van uw badkamer.
  • Inrichting van andere ruimtes ongeacht welke stijl. Of u nu kiest voor modern, klassiek of functioneel.
  • Meubels in de breedste zin van het woord. Denk aan kinderkamermeubilair tot en met tuinmeubilair.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. U kunt ook onze showroom bezichtigen. Maak hiervoor wel eerst een afspraak.

Contact opnemen