Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V., Tilburg

RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V., Tilburg

Aphroditestraat 57, Tilburg (Noord-Brabant)

WhatsApp met RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V.

www.raak-accountant.nl

Zaakvoerder van RAAK Accountants en BelastingadviseursRAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V. is de accountant voor het midden- en kleinbedrijf, zoals u dat als ondernemer van vroeger kent. Wij streven er daarbij naar een echte adviseur te zijn die in kansen denkt en niet in bedreigingen. U mag daarbij van ons verwachten dat wij vakkundig te werk gaan en snel reageren. De kwaliteit van onze werkzaamheden worden gegarandeerd omdat ons kantoor is aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants), RBA (Register van Belastingadviseurs) en Fiscount. RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V. is gespecialiseerd in bedrijfsfinancieringen, gebruikte auto-problematiek en andere specifieke problemen waar een dealerbedrijf mee te maken krijgt. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het opstellen van organisatiestructuren.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende diensten. Zo kunnen wij onder andere uw financiële administratie en loonadministratie verzorgen. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van de jaarrekening en eventueel het deponeringsverslag aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Ook kunnen we uw jaarrekening samenstellen. Lees meer over deze en andere diensten op onze website.

De eigenaar met een soortgelijk accountantskantoor heeft een waarnemingsovereenkomst gesloten om de continuїteit te waarborgen. Met andere woorden kunt u dan ten alle tijden een beroep doen op de diensten die u nodig heeft.

RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V. verleent zijn diensten tevens in Waalwijk, Eindhoven, Breda, Den Bosch en Oosterhout.

RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V.

Contact opnemen

Contact info

RAAK Accountants en Belastingadviseurs B.V.
Aphroditestraat 57
Tilburg (Noord-Brabant)

www.raak-accountant.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Accountant, Accountantskantoor, Boekhouding, Boekhoudingskantoor, Belastingadviseur, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Arbeidsrecht, Ondernemersadvies, Aangifte loonbelasting

Rubrieken: Accountants- en Administratiekantoren, Accountants- en Belastingadvieskantoren, Accountants en adviseurs, Accountancy

Houd contact