Hondenschool Happy Feet, Spaarndam

Noorderweg 10, Spaarndam (Noord-Holland)

Hondenschool Happy Feet, Zaandam

Honden opvoedcursusHondenschool Happy Feet is er voor het hele gezin. Je kunt de hondenschool vinden aan de Oostzijde192 in Zaandam. Wij beschikken over een mooie grote binnenlocatie die voor iedereen toegankelijk is. Het hele gezin mag meekomen en meetrainen. Ook als u niet bij ons traint bent u welkom, met of zonder hond. En bedenk: vol is vol!

Diensten

Puppie ontdekkingsparcours
Leuk voor iedereen die een pup heeft. De pup leert op een leuke maar verantwoorde wijze met allerlei vreemde dingen kennis te maken: wiebelende dingen, grote dingen en dingen die geluid maken. Ook speciaal voor fokkers die een nestje hebben is het leuk.

Opvoeding van uw hondHondenfeestjes
Wij geven ook hondenfeestjes. Is uw hondje jarig en wilt u dit eens vieren? Wij geven speciale feestjes met de vriendjes van uw hond. We gaan leuke spelletjes doen met de honden en ze mogen vrij spelen. Na afloop krijgt elke hond een leuke verrassingstas mee naar huis.

Kinderfeestjes
Wilt u eens een andere verjaardag dan anders voor de kinderen? Wij geven leuke kinderfeestjes samen met honden.
Het mogen eigen honden zijn. Wij hebben ook lieve honden beschikbaar. Wat doen we op zo'n feestje?

 • We beginnen met een kleine uitleg over hoe we met de honden omgaan
 • Tijdens de uitleg is er taart en limonade
 • Daarna gaan we met de honden aan de gang
 • Er kunnen verschillende dingen gedaan worden:
  • Aaien van de honden
  • Stukje gehoorzaamheid
  • Doggy Dance
  • Leuke spelletjes

Net wat de jarige wil gaan doen! Na afloop krijgt ieder kind een leuke tas met verrassingen mee.

HondenparcoursSpeeluurtjes
Heeft u nu een hond die buiten slecht los kan, maar wel  sociaal is met andere honden. Wij bieden de mogelijkheid om bij ons met de hond te komen te komen spelen. We hebben geen gras dus wel graag de honden van te voren goed uit laten. Uiteraard kan een ongelukje gebeuren en dat is ook niet erg. Vermeld wel de leeftijd en het ras van de hond erbij. Zodat we grootte en leeftijd een beetje kunnen aanpassen. Elke maandag om 16:30 uur hebben we een speeluurtje voor kleine hondjes. Graag van tevoren opgeven als je wilt komen, dan weten we een beetje op hoeveel hondjes we kunnen rekenen.

Trainingen
We verzorgen trainingen op het gebied van gehoorzaamheid, sport en spel en verzorgen ook privé trainingen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.