Kapsalonline, Eindhoven

Jan van Riebeeklaan 74, Eindhoven (Noord-Brabant)

Kapsalonline, Eindhoven

Bent u in Eindhoven en heeft u trek in een tussendoortje? Breng dan een bezoek aan Kapsalonline aan de Jan van Riebeeklaan. U heeft bij Kapsalonline keuze uit 2 soorten kapsalon: groot of klein. Geen zin om de deur uit te gaan? Laat uw bestelling bezorgen! Ons menu vindt u op de website. Alle kapsalons bereiden wij met zelfgesneden friet, rijst †en-of chedderkaas. Als u wilt voegen wij knoflook en sambal toe aan uw kapsalon. De sla verpakken wij apart. Uw bestelling voorzien wij van bestek, een nat servetje en een tandenstoker. Zoals u ziet houden wij onze klantenservice hoog in het vaandel.

Kapsalon

Wat is een kapsalon eigenlijk? Deze snack is ontstaan in Rotterdam. Het is een bak friet met shoarme erop met daarover Goudse kaas. Vervolgens wordt deze snack even onder de grill gezet om de kaas te laten smelten en doen we tenslotte nog salade op uw kapsalon. Vaak serveren wij de kapsalon met knoflooksaus en sambal. In plaats van shoarma kan een kapsalon ook met kebab, dŲner, gyros, kip of falafel klaargemaakt worden.

Ontstaansgeschiedenis kapsalon

In 2003 bestelde de Kaapverdische eigenaar van kapsalon Tati gevestigd in Rotterdam,†NathaniŽl Gomes een lunchschotel met al zijn favoriete†ingrediŽnten in de shoarmazaak El Aviva. Vervolgens werd deze lunchschotel een succes en werd de schotel vanaf toen "kapsalon" genoemd.

Contact opnemen