Hotel Santa Maria, Rotterdam

Scheepstimmermanslaan 13, Rotterdam (Zuid-Holland)

Wie vanaf het Vasteland de Scheepstimmermanslaan opgaat ziet aan de rechterzijde hotel-restaurant Santa Maria. De inrichting bestaat uit een smaakvolle combinatie van modern meubilair, flatscreen televisies aan de wanden en traditionele houten lambriseringen die de tijd bijna moeiteloos hebben doorstaan. Grote zwart-witfoto’s van de SS Rotterdam en de Erasmusbrug bevestigen het maritieme karakter nog eens extra. Maar ook oer-Hollandse afbeeldingen van de molens van Kinderdijk en veelkleurige bloemenvelden sieren de wanden.

De kamers

Het hotel telt 16 kamers, van eenpersoonskamers tot kamers voor vijf gasten. De prijzen gaan vanaf € 35,- per persoon per nacht en zijn inclusief ontbijt. De inrichting is smaakvol.

Hotelkamer huren

Voorzieningen

Hotel Santa Maria biedt de volgende voorzieningen aan:

  • Gratis gebruik van computers in het hotel
  • Gratis koffie en thee tijdens uw verblijf
  • Alle kamers zijn met draadloos internet [wifi]
  • Op alle kamers is een flat-screen televisie aanwezig
  • Kamers zijn voorzien van eigen badkamer

Ook zijn er kamers met badkamer en toilet op de gang, wat de prijs goedkoper maakt.

De omgeving

In de directe omgeving vindt u veel restaurants en uitgaansgelegenheden. Het hotel Santa Maria ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Rotterdam. De metro en tram liggen op 2 minuten loopafstand. De musea Boymans van Beuningen en de Kunsthal, Euromast, Spido en Kubuswoningen vindt u in de directe omgeving. Ook kan u naar Diergaarde Blijdorp met de tram of via een kleine wandeling. Hotel Santa Maria biedt ook kaartjes met korting aan. Tot slot vindt u het centraal station en het Erasmus M.C. op loopafstand.

Scheepvaart

Contact opnemen