Hondentrimsalon Reino Canino, Amsterdam

Zeeburgerstraat 66, Amsterdam (Noord-Holland)

Hondentrimsalon Reino Canino

Eens in de zoveel tijd is het van belang om uw hond te laten knippen. Niet alleen is dit goed voor de vachtverzorging van uw hond omdat het klitten voorkomt, ook houdt u de vacht van uw hond mooi in model en ziet uw hond er prachtig uit. Laat uw hond daarom trimmen door Hondentrimsalon Reino Canino. Voordat we uw hond knippen, wassen we de vacht altijd.

Hond wassen

Omdat elke hond een andere vacht heeft, maakt Hondentrimsalon Reino Canino gebruik van diverse shampoos. Denk bijvoorbeeld aan shampoo voor een witte vacht, shampoo voor plukvachten, medicinale shampoo voor honden met huidproblemen en parasitaire shampoo tegen vlooien en andere parasieten. Na het wassen, drogen we de vacht van uw hond met een speciale föhn, speciaal ontworpen voor honden.

Honden trimmen

Hondentrimsalon Reino Canino kan uw hond op twee manieren knippen: Effileren of scheren. Door middel van effileren, dunnen we de vacht van uw hond uit en knippen deze in model. Dit heeft een heel natuurlijk effect tot gevolg. Het gebruik van de tondeuse is noodzakelijk als uw hond of kat klitten tot op de huid heeft. Als u als baasje de voorkeur heeft dat de vacht van uw hond erg kort is, gebruiken we ook de tondeuse. Bij elke beurt knippen we ook de nagels en plukken de oortjes.

Hondentrimsalon Reino Canino

Bij Hondentrimsalon Reino Canino werken enkel vakkundige en opgeleide trimsters. Bekijk de foto's op onze website voor "voor-en-na" foto's van getrimde honden. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over uw mogelijkheden.

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.