Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie, Zuidland

Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie, Zuidland

Breedstraat 6, Zuidland (Zuid-Holland)

www.slandsbakkie.nl

Lekker eten en drinken op locatie of catering

Geniet van koffie met wat lekkers of van onze gerechten in Zuidland. Bistro Lunchroom ' ‘s Lands Bakkie is onderdeel van woonboerderij Westenrijck. U wordt geholpen door jongeren met een verstandelijke beperking die samen met hun begeleider zullen zorgen voor de consumpties. U kunt rekenen op een speciale ervaring met  hoogwaardige gastvrijheid. Geniet van lekker eten en drinken tegen een prijs die zeer betaalbaar is. Kom langs aan de Breedstraat 6 in Zuidland, of schakel ons in voor catering. Ook behoort het bezorgen van eten en drinken tot de mogelijkheden.

Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie, Zuidland

Lunchroom en Bistro

Bij onze lunchroom heeft u de keuze uit verschillende warme dranken met huisgemaakt appelgebak, kwarkgebak of cake. In onze bistro kunt u terecht voor warme gerechten, denk hierbij aan voorgerechten zoals carpaccio of warme brie met asperges en champignons in een rustieke bol. Als hoofdgerecht heeft u bijvoorbeeld de keuze uit ossenhaas, schnitzel of zalmfilet. Nog ruimte voor een dessert? We serveren onder andere dame blanche, crème Brûlée en Irish Coffee. De gerechten maakt u af met een van onze heerlijke wijnen. Voor ieder wat wils. Wij houden graag rekening met persoonlijke voorkeuren. Ook voor een heerlijk diner kunt u terecht.

Arrangementen en Catering

Heeft u iets te vieren? Ga dan voor een van onze bijzondere arrangementen zoals een high tea of prosecco brunch. Wanneer u een evenement of feest organiseert kunnen wij ook de catering verzorgen. Wij denken graag mee over een bijzondere invulling van uw evenement. Van een bedrijfsuitje tot familiebijeenkomst of een gezellige avond samen met vrienden: bij Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie kunt u rekenen op een unieke ervaring. Ongeacht of u groot uitpakt of een bescheiden evenement organiseert, met de hulp van het bevlogen team van Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie uit Zuidland kunt u rekenen op een succes. Wij gaan graag met u het gesprek aan om er achter te komen wat precies uw wensen zijn. Uw doelstelling staat centraal - wij stellen ons op als een meedenkende partner. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. 

Ruime openingstijden

U kunt rekenen op ruime openingstijden om bij ons te genieten van lekker eten en drinken. Schakel catering in, kies voor het bezorgen van eten of drinken, of kom langs aan de Breedstraat 6 in Zuidland op de volgende momenten:

Lunchroom
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 16.00 uur                                      
Zaterdag: 12.00 tot 16.00 uur                                    

Bistro
Maandag t/m zaterdag: 16.00 tot 22.00 uur

Zondag: gesloten

Kijk op de website voor aanbiedingen en evenementen zoals bingo-avonden. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie, Zuidland

Contact opnemen

Contact info

Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie
Breedstraat 6
Zuidland (Zuid-Holland)

www.slandsbakkie.nl

Openingstijden
Ma 9:00 - 17:00
Di 9:00 - 17:00
Wo 9:00 - 17:00
Do 9:00 - 17:00
Vr 9:00 - 17:00
Za 12:00 - 16:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Lekker eten en drinken, Betaalbaar, Gastvrijheid, Catering, Bezorgen van eten en drinken, Verzorgen van buffetten, Lunchroom, Hoofdgerechten, Voorgerechten, Nagerechten

Rubrieken: Snacks, Bistro's, Restaurants

Houd contact