De Tintman Folies, Enkhuizen

De Drie Kronen 115, Enkhuizen (Noord-Holland)

De Tintman Folies, Enkhuizen

Je auto wrappen is een eenvoudige oplossing om je auto een nieuwe look te geven. Je hebt veel mogelijkheden wat betreft de kleur als je kiest voor auto wrappen. Kies voor een van onze matte of metallic kleuren en bezorg je auto een stoer uiterlijk. Ook speciale effecten zoals parelmoer, 3D, leatherlook, metallic of dierenprints zijn een mogelijkheid.

Voor het tinten van de autoNa het tinten van de auto

Op de foto's zie je het resultaat voor en na het tinten van de auto

Voordelen auto wrappen

Door je auto te wrappen zorg je niet alleen voor een coole look, ook wordt je autolak extra beschermd door de folie. Je hoeft overigens niet je hele auto te wrappen, je kunt ook kiezen voor een gedeelte. Je auto wrappen is overigens een mooi alternatief in plaats van het spuiten van je auto. Het eindresultaat echter ziet er net zo uit als een verfgespoten auto! Ben je uitgekeken op je gewrapte auto? Dan is de folie er gemakkelijk af te halen. Ook voor het interieur kun je de folie gebruiken. Je auto wrappen is niet alleen weggelegd voor moderne auto's. Ook met een ouder model staat De Tintman Folies graag voor je klaar!

Autoramen tinten

Naast je auto wrappen kun je ook je autoramen laten tinten of blinderen bij De Tintman Folies. Je ramen tinten heeft net als je auto wrappen verschillende voordelen.

Voordelen autoramen tinten

Resultaat van getinte ramenJe autoramen tinten heeft verschillende voordelen. Hieronder lichten we de voordelen toe.

  • Chique en stylish: Kies je voor getinte autoramen, dan kies je voor een stoere, nieuwe look van je auto.
  • Comfort: Door de getinte autoramen heb je minder last van de laagstaande zon. Geen probleem dus als je een keer je zonnebril bent vergeten. Omdat De Tintman Folies gebruik maakt van warmtewerende folies, is het in de zomer ook een stuk minder warm in je auto.
  • Kostenbesparend: Omdat het minder warm is in de auto gebruik je de airco minder in de zomer. Dat bespaart op de brandstofkosten.
  • Duurzaamheid: De folies die De Tintman folies gebruikt om je autoramen te tinten bevatten een UV-filter. Niet alleen betekent dat bescherming tegen de schadelijke straling van de zon, ook verkleurt het interieur van je auto minder snel. Zo houdt je je auto dus langer in perfecte staat.
  • Veiligheid: Inbrekers zien niet goed wat er in de auto ligt en zullen minder snel inbreken bij het tinten van je ramen. Bij een ongeval vangt het folie het glas op, mocht dit breken, zodat jij je er niet aan kan verwonden.

Meer weten over je auto wrappen of je autoramen tinten? Neem gerust contact met ons op.

Je autoramen tinten of blinderen heeft veel voordelen

 

Contact opnemen