A & A Administratie, Groningen

Opaalstraat 150, Groningen (Groningen)

Een goede administratie is belangrijk om problemen met de belastingdienst te vermijden. U benut dan alle fiscale mogelijkheden! A&A Administratie maakt de administratie voor u begrijpelijk. Zo kunt u uw onderneming efficiŽnter en winstgevender maken. Vraag een GRATIS en vrijblijvend oriŽnterend gesprek aan! Hierin wordt de werkwijze uitgelegd en uw behoeften en bedrijfsproblemen besproken. Administratiekantoor A & A Administratie probeert dan zoveel mogelijk in uw behoeften te voorzien en gaat op zoek naar een oplossing voor uw problemen. U bent hier gegarandeerd van kwaliteit en service. Al uw administratie veilig onder dak!

Diensten

Administratiekantoor A & A Administratie staat speciaal klaar voor de ZZPťr en de kleine ondernemer met niet te veel werknemers. Ik kan verschillende diensten voor u verzorgen zoals uw boekhouding en incasso zaken, Ook voor begeleiding voor u als (startend) kleine ondernemer of ZZPíer sta ik graag tot uw dienst. De heer de Boer is bedrijfseconoom en beschikt over ruime ervaring. Hij verleent zijn diensten onder meer in Hoogezand, Roden, Haren, Bedum en Zuidhorn.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.