Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Business with Singles

Business with Singles, Blaricum

Dorpstraat 7, Blaricum (Noord-Holland)

www.businesswithsingles.com
itsmebrand.com
info@itsmebrand.com

Business with Singles, Blaricum

Business with Singles (BwS) is de eerste businessclub in Nederland die exclusief bedoeld is voor single ondernemers. Ondernemers komen op deze manier zowel op zakelijk als op privé vlak met elkaar in contact. Begin 2014 start de businessclub met 150 leden starten.

"Ondernemers die happy single zijn, hebben meer begrip voor elkaar. Ze ontmoeten elkaar in een andere sfeer, zonder geheime agenda. Je bent niet perse op zoek naar een relatie, maar als er een relatie uit ontstaat is dat meegenomen," aldus initiatiefneemster Geeta Girdhari.

De businessclub is vooral bedoeld om samen zaken te doen, te netwerken, elkaar te adviseren en te ondersteunen. Zo kunnen leden elkaar opdrachten gunnen. Ook is het belangrijk dat ze elkaar ‘live' ontmoeten en leren kennen. Dat gebeurt via onderlinge afspraken en tijdens gezellige events, die vier keer per jaar worden georganiseerd. Om leden daarop voor te bereiden laat Business with Singles hen via een smoelenboek kennis met elkaar maken. De regel dat een ondernemer single moet zijn, wordt strikt toegepast. "Als iemand een relatie krijgt dan wordt het lidmaatschap als het na een jaar afloopt beëindigd," stelt Girdhari.

Contact opnemen

Contact info

Business with Singles
Dorpstraat 7
Blaricum (Noord-Holland)

www.businesswithsingles.com
itsmebrand.com
info@itsmebrand.com

Trefwoorden: Social connections for singles, Business connections for singles, Singles die netwerken, Singles die ondernemen, Businessclub singles, Exclusive businessclub, It's Me Foundation, T-shirts

Rubrieken: Business and services

Houd contact