Opvangcentrum Het Knaagje, Swalmen

Lei Kluitmansstraat 28, Swalmen (Limburg)

Opvangcentrum Het Knaagje, Swalmen

Het knaagdieren opvangcentrum

Bij opvangcentrum Het Knaagje kunnen konijnen, caviaís, hamsters en andere knaagdieren terecht. Het Knaagje zet zich in voor alle knaagdieren die dakloos raken vanwege het overlijden van hun baasje of andere omstandigheden, knaagdieren die op straat worden gezet en natuurlijk beestjes die gevonden worden.

Alle knaagdieren die hier binnenkomen worden geŽnt, gechipt en krijgen hun eigen dierenpaspoort waarin alle kenmerken, behandelingen en speciale zaken worden opgenomen. Dit helpt nieuwe eigenaren hun dieren goed te verzorgen en dierenartsen bij de behandeling van het knaagdier.

Opvangcentrum Het Knaagje werkt in geen geval mee aan het leveren van konijnen voor consumptie. Konijnen zijn immers huisdieren! Voor alle knaagdieren proberen zij een nieuw thuis te vinden. Tot die tijd worden ze hier prima verzorgt. U kunt op afspraak langskomen om een van de knaagdieren aan een nieuw thuis te helpen.

Opvangcentrum Het Knaagje beschikt over een volledig uitgeruste dierenambulance. Zijn verlenen hun diensten ook in Roermond, Sittard, Geleen en Maastricht.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.