Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Yellow Traffic, Rotterdam

Yellow Traffic, Rotterdam

Veldstraat 26 A 1, Rotterdam (Zuid-Holland)

WhatsApp met Yellow Traffic

www.verkeersregelaarsyellow.nl

Yellow Traffic, Rotterdam

Yellow Traffic richt zich op de levering van professionele verkeersregelaars door heel Nederland. Deze verkeersregelaars gaan gekleed in een goed zichtbare oranje reflectiebroeken waarboven het nieuwe goedgekeurde verkeersregelaars vest wordt gedragen. Deze kleding zorgt voor een professionele uitstraling en duidelijke herkenbaarheid.

De inzet van verkeersregelaars van Yellow Traffic garandeert een goede verkeersafhandeling. Vanuit Rotterdam zet Yellow Trafficworden zijn verkeersregelaars landelijk in. Deze verkeersregelaars zijn in het bezit van een verkeersregelaars pas met 'volledige bevoegdheid'. Na aanmelding bij de betreffende gemeente (nieuwe regeling vanaf 1 juli 2009) zijn de verkeersregelaars bevoegd om overal werkzaamheden te verrichten.

Yellow Traffic beschikt over voldoende professionele verkeersregelaars om ieder evenement en alle werkzaamheden op een juiste manier te begeleiden. Ook leveren zij parkeerwachten. Neem gerust contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

Contact opnemen

Contact info

Yellow Traffic
Veldstraat 26 A 1
Rotterdam (Zuid-Holland)

www.verkeersregelaarsyellow.nl

Trefwoorden: Regelaar in het verkeer, Parkeerwachters, Verkeersveiligheid, Zeer scherpe tarieven

Rubrieken: Verkeersregelaars

Houd contact