Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Eye D Lashes

Eye D Lashes, Baarn

Faas Eliaslaan 30A, Baarn (Utrecht)

www.eyedlashes.nl

Van Wimperverlenging tot wenkbrauwverzorging

Laat u verrassen in de vele mogelijkheden voor uw wimpers en wenkbrauwen, u kunt uw wimpers laten verlengen, permanenten, liften, of  laten verven, ook een semi permanente mascara en extensions horen tot de mogelijkheden! Uw wenkbrauwen kunnen worden geschoren, getrimd, geharst, u kunt ze laten epileren (evt met touw) en ze kunnen worden geverfd. Ook als u niet tevreden bent over de positie van de wenkbrauw, dan kunnen wij hier wat aan doen!

Elke dag mooi wakker worden

Dus, heeft u geen zin meer om iedere dag zoveel tijd kwijt te zijn om uw mascara aan te brengen, te epileren, of bent u het zat om met een “blote” billen gezicht te moeten zwemmen? Wilt u er altijd stralend uitzien zelfs als u net uit bed komt? Dan heeft Eye D Lashes alles in huis om u hierbij te helpen!

Maak direct een afspraak bij Eye D Lashes

Laat u verassen over de vele mogelijkheden die garant staan voor een perfecte oogopslag. Bel nu voor een afspraak met: 06 20434594 of neem contact op via het contactformulier.

Eye D Lashes is ook uitstekend bereikbaar vanuit Soest, Hilversum, Bussum, Zeist, Amersfoort, Laren, Eemnes, Bunschoten, Maartensdijk en Loosdrecht.

Contact opnemen

Contact info

Eye D Lashes
Faas Eliaslaan 30A
Baarn (Utrecht)

www.eyedlashes.nl

Trefwoorden: Wimperextensions, Wimperverlenging, Volume lashes, Cryotherapie, Volume wimpers, Epileren met touw, Wenkbrauwen epileren, Wenkbrauwen verfen, Lash lifting

Rubrieken: Schoonheidsinstituten, Schoonheidsspecialisten, Schoonheidssalon, Schoonheidsbehandelingen

Houd contact