Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Een Vrolijk Kind, Almere

Een Vrolijk Kind, Almere

Klarenbeekstraat 2, Almere (Flevoland)

WhatsApp met Een Vrolijk Kind

www.eenvrolijkkind.nl

Praktijk voor kindercoaching en leerondersteuning

Als ouder wil je graag dat je kind goed leert en goede resultaten haalt. Maar je kind moet natuurlijk ook goed in zijn vel zitten, zelfvertrouwen opbouwen en zich goed ontwikkelen. Dit alles kan alleen door tegemoet te komen aan de behoeften van het kind. Leren is helaas niet voor elk kind even eenvoudig, denk aan problemen zoals dyslexie, dyscalculie en AD(H)D, en concentratie.

Ook op het gebied van faalsangsten, onzekerheid, gedrag en het gezin kunnen er problemen zijn, hetgeen veel invloed kan hebben op het leerproces.

Problemen, klein of groot, zijn veelal snel en doortastend te verhelpen en/of te voorkomen. Ouders zoeken echter vaak in de verkeerde richting en komen zo bij instanties terecht die hun kind niet 'passen', omdat hun kind vaak afwijkt van de standaard situaties.

Bij Een Vrolijk Kind kan je terecht met al deze problemen voor kinderen vanaf groep drie tot ver in het voortgezet onderwijs, maar ook volwassenen die met reken-, taal en spellingsproblemen te maken hebben.

Diensten

Lees meer over onze diensten:

Neem gerust contact op voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen

Contact info

Een Vrolijk Kind
Klarenbeekstraat 2
Almere (Flevoland)

www.eenvrolijkkind.nl

Trefwoorden: Hulp voor kinderen met dyslexie, Hulp voor kinderen met ADHD, Hulp voor kinderen met ADD, Hulp voor kinderen met faalangst , Hulp voor kinderen met leerproblemen , Hulp voor kinderen met concentratieproblemen, Hulp bij anders leren, Hulp bij leren lezen, Hulp voor kinderen met leerachterstand, Informatie over beelddenken

Rubrieken: Coaching, Coaching en Therapie, Adviesbureau, Advies

Houd contact