Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Installatie Totaal & CV Ketel Totaal, Bedum

Installatie Totaal & CV Ketel Totaal, Bedum

De Vlijt 26, Bedum (Groningen)

WhatsApp met Installatie Totaal & CV Ketel Totaal

www.cvketeltotaal.nl

Installatie Totaal & CV Ketel Totaal, Bedum

Installatie Totaal & CV Ketel Totaal is een erkend SEI installatiebedrijf. Hierdoor heeft u recht op de door de fabrikant afgegeven garantieperiode (fabrieksgarantie). Wij melden bij de fabrikant de ketel aan voor alle ketelgaranties. Fabrieksgarantie krijgt u op storingen en mankementen aan de ketel, niet op de installatie. Installatie Totaal & CV Ketel Totaal levert onder meer Vaillant, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Bosch en Agpo.

Bij standaard plaatsing wordt het expansievat, de inlaatcombinatie, de overstort, de vulaftapktaan en de gaskraan vervangen. In de meeste gevallen is het vervangen van de hr constructie niet nodig. De constructie wordt wel gecontroleerd en als blijkt dat de constructie vervangen moet worden, dan doen wij dat tegen een meerprijs.

Na plaatsing van de ketel wordt de ketel afgesteld op CO2. Door meting met onze Co2 meter kan Installatie Totaal & CV Ketel Totaal deze afstellen op de door de fabrikant afgegeven Co2 waarden. Dit geeft een betere verbranding en de ketel is rustiger in het ontsteken. Een slecht afgestelde ketel veroorzaakt koolmonoxide. Een slecht afgestelde ketel kan meer gas verbruiken dan nodig is.

Diensten

MuurdrainBij Installatie Totaal & CV Ketel Totaal kan u terecht voor de volgende diensten:

Werkgebied

Installatie Totaal & CV Ketel Totaal is werkzaam in Delfzijl Hoogezand, Haren, Winschoten, Veendam, Wagenborgen, Noorddijk, Marum, Winsum en Appingedam.

 

Contact opnemen

Contact info

Installatie Totaal & CV Ketel Totaal
De Vlijt 26
Bedum (Groningen)

www.cvketeltotaal.nl

Trefwoorden: CV ketel, CV ketel vervanging, CV ketel onderhoud, Onderhoudsmonteur cv ketel, Combiketel, Ketel vervangen, CV ketel monteur, Installatiebedrijf, CV installatie, CV ketel installatie

Rubrieken: Ketelinstallaties, Ketelinstallaties & Onderhoud, Cv installaties en onderhoud, CV- leveranciers

Houd contact