Cinéma Fine Indian Cuisine, Rotterdam

Rodezand 36, Rotterdam (Zuid-Holland)

Cinéma Fine Indian Cuisine

De fijne smaak van India

Op zoek naar een restaurant in Rotterdam waar u kunt genieten van Indiaas eten? Bezoek dan restaurant Cinéma Fine Indian Cuisine. Dit restaurant is nu voornamelijk nog bekend als discotheek maar legt zich dus tegenwoordig ook toe op heerlijke gerechten uit India. Kies een van de authentieke gerechten op de menukaart zoals speciale curry’s of tandoori’s. Wij gebruiken alleen biologische producten voor onze gerechten.

Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor lunch, take away en catering. Ook groepen heten wij graag welkom.

Heerlijk Indiaas uit eten Wij gebruiken alleen biologisch producten voor onze Indiase gerechten

Sfeer restaurant

Kom naast Indiaas eten ook sfeer proeven in ons restaurant Cinéma. Onze koks werken in een open keuken zodat u precies kunt zien hoe uw eten bereid wordt. De koks werken met een traditionele tulband op en geniet van de typisch Aziatische gastvrijheid en dankbaarheid.

Eten uit het beste Indiase restaurant van Nederland

Onze gerechten worden verzorgd vanuit Taj Mahal Utrecht. Dit restaurant is al ruim 30 jaar een begrip in Utrecht. Niet voor niets is het restaurant al meerdere keren verkozen tot het beste Indiase restaurant van Nederland en beste eetgelegenheid van Utrecht!

Onze dagmenu's serveren wij op een schilderij met gouden frame! Ondanks de luxe uitstraling, bent u echter niet verplicht een duur gerecht uit te kiezen. Ons restaurant serveert heerlijk en betaalbare gerechten waar u van kunt genieten in een exclusieve en sfeervolle ambiance.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Cinéma Fine Indian Cuisine in Rotterdam

Contact opnemen