Bouwonderneming Zomer, Coevorden

Nieuwe Krim 20, Coevorden (Drenthe)

w: www.bouwondernemingzomer.nl

Gaat u verbouwen? Of wilt u een complete nieuwbouwwoning realiseren? Dan moet u bij Bouwonderneming Zomer zijn. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de regio Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Hardenberg en Emmen. Als u niet in een van deze plaatsen woont, neem dan wel contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden. Doe een impressie op en kijk naar onze projecten op de website. Wij zijn zowel werkzaam voor particulieren als zakelijke klanten en zetten ons voor de volle honderd procent in voor kleine of grote klussen.

Pvc-vloer laten aanleggen door Bouwonderneming Zomer

Werkzaamheden Bouwonderneming Zomer

Ook voor een complete nieuwbouwwoning kunt u bij Bouwonderneming Zomer terechtBouwonderneming Zomer kan verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Heeft u al tijden het plan om die kapotte deur te vervangen of een nieuwe vloer te leggen? En u komt er maar niet aan toe dat voor elkaar te krijgen? Dan schakelt u toch gewoon Bouwonderneming Zomer in. Bouwonderneming Zomer is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en renovatie.

Ook voor al uw grotere klussen zoals het realiseren van complete nieuwbouwwoningen en het laten plaatsen van een dakkapel ben u bij ons aan het juiste adres. Het plaatsen van een nieuwe keuken of het renoveren van uw badkamer is vanzelfsprekend ook geen probleem bij Bouwonderneming Zomer. Voor grotere projecten werken wij met andere bedrijven samen. Het grote voordeel hiervan is, dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor het gehele project en dat blijkt iedere keer weer een groot succes.

Meer informatie over onze werkzaamheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Eindresultaat verbouwing

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.