Zuliani's Gelato, Zoetermeer

Dorpsstraat 109a, Zoetermeer (Zuid-Holland)

IJskar huren?

Ijs, Zuliani's ZoetermeerZulianiís is gespecialiseerd in de bereiding van ambachtelijk schepijs en de verhuur van ijskarren voor feesten, reclame acties en partijen.

IJs uit onze eigen ijsfabriek!
Het ijs dat wij aanbieden is vers en ambachtelijk gedraaid Italiaans ijs, bedoeld voor onze ijssalon, andere ijssalons en natuurlijk onze ijskarren. Dit houdt in dat het ijs bereid wordt met verse boerenmelk van kaasboerderij Sol uit Hazerswoude. Voor onze fruitsmaken gebruiken wij alleen puur en vers fruit.


Overheerlijke ijsjes uit onze ijskarren.
Of u nu een personeelsfeest, bruiloft of een ander feest/evenement organiseert, uw gasten zullen versteld staan. Standaard worden onze ijskarren geleverd met personeel en ijs. Hoorntjes, bakjes, slagroom en disco-dip zijn natuurlijk ook inbegrepen.


Wilt u uw marketing campagne ondersteunen met het uitdelen van super lekkere ijsjes? Ook dat kan! Met onze ijskarren kunnen wij op meerdere locaties tegelijkertijd ijsjes uitdelen.

Onze ijskarren

  • IJskar aanhanger

De ijskar-aanhanger is zowel geschikt voor kleine feesten als voor grote bedrijfsfeesten. Daarnaast is deze ijskar ideaal voor evenementen waar veel mensen op af komen. Ook voor marketingacties is deze kar geschikt!

  • Ouderwetse ijsbakfiets

De ouderwetse ijsbakfiets (2 x) is een echte eye catcher voor op uw feest! Hij ziet er gezellig uit en doet denken aan vroeger. Door zijn looks is de ouderwetse ijsbakfiets op ieder feest een opvallende verschijning. Daarnaast is deze ijskar ideaal voor promo-en marketingacties.

  • Hippe ijsbakfiets

Een van onze ijskarren is de hippe ijsbakfiets. Deze bakfiets is vooral geschikt voor kleinschalige feesten. Het handige van deze ijskar is dat deze ook door een deuropening kan. Hij is dus ook gemakkelijk binnen te plaatsen. Kortom, de hippe ijsbakfiets is voor ieder feest geschikt.

De ijssalon & ons ijs

In de ijssalon bieden wij 24 te gekke smaken aan. Wij hebben altijd 20 vaste smaken en 4 wisselende smaken.
Het ijs wordt dagelijks vers bereid in onze eigen keuken in Zoetermeer. Voor ons roomijs gebruiken wij boerenmelk. Hiervoor rijden wij iedere ochtend naar boer Martijn van Kaasboerdeij Sol uit Hazerswoude. Martijn zorgt er iedere ochtend voor dat de koeien gemolken worden en wij de melk kunnen gebruiken voor ons ijs. Het voordeel van boerenmelk is dat deze nog niet is afgeroomd. De melk bevat hierdoor een hoger vetpercentage dan volle melk uit de supermarkt. Dit geeft het ijs een mooie structuur en een volle smaak beleving.

Om het roomijs op smaak te brengen gebruiken wij alleen de beste grondstoffen. De pistachenootjes halen wij van SiciliŽ (ItaliŽ)†omdat daar de lekkerste pistache nootjes groeien. De vanillestokjes komen van Madagaskar, een groot eiland voor de oostkust van Afrika. Slechts 10% van de oogst is geschikt voor consumptie, een zeer kostbare specerij. Kortom, op onze grondstoffen besparen wij niet.


Het fruitijs wordt gemaakt van water, suiker en vers fruit. Door met vers fruit te werken en de juiste hoeveelheid suiker toe te voegen ontstaat er een topkwaliteit ijsje zonder overdreven zoete nasmaak.

Zakelijk

Onze ijskarren zijn zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, marketingcampagnes en andere zakelijke uitingen. Zo kunnen wij uw logo en/of tekst op de kar aanbrengen en/of in t-shirts met uw bedrijfslogo ijs serveren. Bij grote aantallen is het tevens mogelijk om het ijsje te presenteren in bekertjes met uw logo er op. Daarnaast is het mogelijk om meerdere ijskarren tegelijkertijd in te zetten. Alle ijskarren worden standaard geleverd met waanzinnig lekker ijs en ervaren personeel.

Ben je geÔnteresseerd vraag dan een offerte aan. Het werkt heel inzichtelijk en je hebt gelijk geheel vrijblijvend een exacte prijsopgave.

Gelijk reserveren?

Je kunt ook direct een ijskar met ijsschepper reserveren. Natuurlijk kun je ook telefonisch een reservering bij ons plaatsen.

Met gastvrije groet,

Stefano Zuliani

Contact opnemen