Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Meubelstoffeerderij Didam, Didam

Meubelstoffeerderij Didam, Didam

Vincwijcweg 16 A, Didam (Gelderland)

www.meubelstoffeerderijdidam.nl

Meubelstoffeerderij Didam

Marco van Wessel, al 28 jaar ervaring in al uw stoffeerwerk

Marco van Wessel begint in augustus 2014 Meubelstoffeerderij Didam. Alle kennis en ervaring die hij de afgelopen 28 jaar opdeed bij diverse meubelmakers en stoffeerders steekt hij vanaf nu in zijn eigen bedrijf.

Diensten

Vanuit zijn werkplaats aan de Vincwijcweg in Didam maakt Marco van Wessel complete banken en stoffeert hij onder andere meubels, tuinmeubels, boten, caravans en motorzadels. Dat doet hij voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

“Tot mijn klantenkring behoren bijvoorbeeld interieurbouwers, architecten en horecaondernemers”, vertelt Marco. “Ik houd me bezig met herstelwerk, maar maak op bestelling ook meubels. Verder ben ik antiekrestaurateur en gespecialiseerd in het stofferen van boten.”

Een goede service draagt Meubelstoffeerderij Didam hoog in het vaandel. Meubels worden gehaald en gebracht en klanten krijgen een jaar garantie op al het stoffeerwerk.

Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op met Marco van Wessel of kom langs aan de Vincwijcweg 16a in Didam. Zaterdag en 's avonds enkel op afspraak.

Contact opnemen

Contact info

Meubelstoffeerderij Didam
Vincwijcweg 16 A
Didam (Gelderland)

www.meubelstoffeerderijdidam.nl

Openingstijden
Ma 08.00 - 17.00
Di 08.00 - 17.00
Wo 08.00 - 17.00
Do 08.00 - 17.00
Vr 08.00 - 17.00
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Meubelstoffeerder, Herstellen van meubels, Bootkussens stofferen, Tuinmeubels stofferen, Kussens, Interieurbouwers , Herfstofferen van alle zit meubelen

Rubrieken: Meubelmakerijen, Meubelstoffering, Meubel- en Interieurbouw

Houd contact