Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Meubelmakersbedrijf - Design en Meer, Roelofarendsveen

Design en Meer, Roelofarendsveen

De Lasso-Zuid 25, Roelofarendsveen (Zuid-Holland)

www.design-en-meer.nl

meubelmakersbedrijf voor op maat gemaakte meubels en kasten

Heeft u al een enige tijd een idee over de inrichting van uw woning of bedrijf en bent u op zoek naar een ervaren meubelmaker? Ga dan eens in gesprek met Design en Meer in Roelofarendsveen. Als meubelmakersbedrijf en interieurbouwer, verzorgen wij op maat gemaakte meubels voor in uw woning. Hierbij kunt u denken aan een stijlvolle salontafel, bijzettafel of eettafel, maar ook een volledig op maat gemaakt tv meubel is mogelijk. Wij maken prachtige kasten en inbouwkasten, waaronder ook een op maat gemaakte klerenkast. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij de realisatie van uw droom meubilair.

Meubelmakersbedrijf Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Professioneel meubelmakersbedrijf in Roelofarendsveen

Bij Design en Meer maken we designmeubelen op maat in elke vorm, elk formaat en van elk gewenst materiaal. Ons team van professionals helpt u vanaf het eerste ontwerp tot aan de complete installatie bij u thuis of op de zaak. Hierbij denken we met u mee in oplossingen en voorzien u van een deskundig advies. Elk meubelstuk wordt op ambachtelijke wijze, speciaal voor u, in ons eigen atelier voor u vervaardigd. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen tegen betaalbare prijzen. Wij gaan graag met u om de tafel om uw ideeën en wensen met u door te nemen.

Meubelmaker uit de regio Zuid-Holland

Design en Meer kan elk meubel voor u maken dat volledig aansluit op uw smaak en de uitstraling van uw woning. Of het nu gaat om boekenkasten, salontafels, vitrinekasten, wandsystemen of tv-meubels: bij ons kunt u terecht voor ideeën, oplossingen en adviezen. Soms is het lastig om een mooie, grote kast te vinden als ideale, duurzame oplossing voor uw opbergprobleem. Een inbouwkast op maat kan een oplossing bieden. Daarnaast zorgen wij dat eventuele snoeren netjes worden weggewerkt en apparaten buiten zicht blijven. 

Op maat gemaakte meubels die uw stijl completeren

Wilt u graag voorbeelden zien en inspiratie opdoen? Kijk dan eens op onze website. U zult zien dat u met op maat gemaakte meubels; een woning krijgt waarmee u laat zien wie u bent. Al onze klanten kunnen bij ons meubelmakersbedrijf terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij als meubelmaker voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Meubelmaker Roelofarendsveen, Zuid-Holland

Contact opnemen

Contact info

Design en Meer
De Lasso-Zuid 25
Roelofarendsveen (Zuid-Holland)

www.design-en-meer.nl

Trefwoorden: Meubelmaker, Op maat gemaakte meubels, Meubelmakersbedrijf, Tv meubel, Kasten, Inbouwkasten, Eettafel, Salontafel, Bijzettafel, Klerenkast

Rubrieken: Meubelen, Meubelmakerijen, Meubel- en Interieurbouw, Maatwerk in interieurbouw

Houd contact