Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Body Booster, Odijk

Body Booster, Odijk

Achterdijk 36, Odijk (Utrecht)

www.bodybooster.nl

Body Booster, Odijk

Koop een van onze massagetafelsBent u op zoek naar een goede massagetafel of stoelmassage stoelen? Zoekt u massagebanken of overige massage artikelen? Kies dan voor Body Booster, het bedrijf dat al jaren massageartikelen maakt van duurzaam materiaal. Naast de massagetafel kunt u ook bij ons terecht voor bijbehorende artikelen zoals facecovers, tafelhoezen, tabourets, hotstones en heaters. Ervaar onze service! Body Booster stat bekend als beste in de branche.

Bij ons krijgt u maar liefst drie jaar garantie op onze massage artikelen.

Waarom kiezen voor Body Booster?

U kijkt uiteraard naar de prijs met uw keuze voor uw massage artikelen. Maar ook de kwaliteit speelt hierbij een belangrijke rol. Uw klanten zullen niet gauw terugkomen als zij ongemakkelijk liggen of zitten op uw massagetafel of massagestoelen. De massage artikelen van Body Booster voldoen aan alle kwaliteitseisen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten blij en tevreden zijn met hun aankoop. Een hoge klanttevredenheid en uitstekende massageproducten dragen wij hoog in het vaandel.

Niet tevreden? Stuurt u dan het product retour en wij zorgen ervoor dat we het volledige aankoopbedrag terugstorten. Let op: U betaalt wel de verzendkosten (voor bezorging en/of retouren).

Showroom

Wilt u onze producten eerst zien en/of ervaren? Kom dan gerust langs in onze showroom. Wij adviseren u graag!

Massagetafels van Body Booster

 

Contact opnemen

Contact info

Body Booster
Achterdijk 36
Odijk (Utrecht)

www.bodybooster.nl

Openingstijden
Ma 8:00 - 20:00
Di 8:00 - 20:00
Wo 8:00 - 20:00
Do 8:00 - 20:00
Vr 8:00 - 20:00
Za 8:00 - 20:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Lakensets, Reiki, Massage, Massagetafel, Massagestoel kopen, Hotstone, Tabouret, Massagetafel kopen, Webshop voor sport en massage artikelen, Sportmassage

Rubrieken: Massage - apparaten en artikelen

Houd contact