Kedoes Metselwerken & Meer, Enter

Erve Hofstee 21, Enter (Overijssel)

Bent u op zoek naar een bedrijf in Overijssel voor uw metselwerken of straatwerken? Zoekt u een bedrijf dat uw badkamer opnieuw betegelt? Of heeft u hulp nodig bij de timmerwerken van uw overkapping? Dan bent u bij Kedoes Metselwerken & Meer aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw en verbouwingen. Kedoes Metselwerken & Meer is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2014 is begonnen.

Woningbouw Kedoes Metselwerken & Meer

Onze speerpunten

Zowel voor particulieren als bedrijven verzorgen wij de metselwerken, timmerwerken, tegelwerken en straatwerken bij uw nieuwe aanbouw of verbouwing. Omdat wij samenwerken met verschillende ondernemers kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket. Ook als u dus een schilder of stukadoor nodig heeft, hoeft u alleen bij ons aan te kloppen. Wij regelen dan de rest. Daarbij houden wij een hoge klantvriendelijkheid, scherpe prijzen en passende oplossingen hoog in het vaandel.

Een toog door Kedoes Metselwerken & MeerOpen haard door Kedoes Metselwerken & Meer

 

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.