Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
OWL (Organisatie advies & Workshops & Loempia's), Arnhem

OWL (Organisatie advies & Workshops & Loempia's), Arnhem

Tolgaarderwaard 31, Arnhem (Gelderland)

www.bureau-owl.nl

OWL, Arnhem

Bureau OWL staat voor organisatie advies, workshops en loempia's. Hierbij staat verbinden en samenwerken nadrukkelijk centraal. Matteo Kooman denkt vanuit zijn HR-achtergrond graag mee over bedrijfsprocessen maar kan u ook als individu adviseren. Neem hiervoor gerust contact op!

OWL staat voor:

  • Organisatieadvies: Verbinden, activeren en adviseren van mens en organisatie. Hierbij maakt Matteo Kooman een onderscheid tussen introom, uitstroom en doorstroom. Hij adviseert en denkt met u mee vanuit een HR-achtergrond.
  • Workshops Interactieve en persoonlijke workshops in de categoriën: levendig, communicatief of individueel. Daarnaast zijn er ook workshops specifiek voor managers zoals 'hoe voer ik een sollicitatie-, verzuim- of beoordelingsgesprek?'
  • Loempia's staan voor Zuidoost-Azië, waar OWL graag werkgelegenheid wil creëren.

Daarnaast zijn er in samenwerking met andere partijen workshops ontstaan:

  • stap-2: Begeleiding bij het maken van een nieuwe stap in het leven. Ik kan u helpen veranderen in verschillende fases. Dit is een laagdrempelige en persoonlijke vorm, waarbij grenzen verlegd worden.
  • stressles: stressklachten leren herkennen en verminderen, voor mensen die met stress rondlopen maar ook leidinggevende die het willen leren herkennen.

Wij zijn ook: HR specialist!

OWL

 

Contact opnemen

Contact info

OWL (Organisatie advies & Workshops & Loempia's)
Tolgaarderwaard 31
Arnhem (Gelderland)

www.bureau-owl.nl

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: HR Interim, Sollicitatietrainingen, Improvisatietheater, Leiderschaps training, Trainingsacteur, Teambuilding, HR specialist, Jezelf leren kennen, Communicatie training, Coaching

Rubrieken: Training & Coaching, Workshops, Recruitment

Houd contact